U-13 Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden Sitespor U-13 Futbol Takımı, Kapaklı’ya döndü. Şampiyon takım için düzenlenen törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sitespor her yaş grubunda elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Şimdi de U-13 kategorisinde Çanakkale grup şampiyonluğunu elde ederek bizleri bir kez daha onurlandırdı” dedi.

TÖREN DÜZENLENDİ


Kapaklı Atatürk Meydanı’nda önceki gün saat 17.00’da düzenlenen törene Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Belediye Meclis
Üyeleri, Sitespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik, futbolcular ile futbolcuların aileleri katıldı.

MANDALI TEBRİK ETTİ

Başkan Mandalı törende Sitespor U-13 Futbol Takımı oyuncularından Muhammed Hanifi, Ozan, Abdülkadir, Yusuf, Mehmet, Cezmi, Enes, Eren, Özay, Furkan, Ersin, Tugay, Yusuf Mert, Anıl, Gökalp, Eray, Ahmet, Barış, Tolunay ve Ertuğ ile tek tek tokalaşarak tüm
futbolcuları tebrik etti.

“SİTESPOR BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Törende konuşan Başkan Mandalı, Sitespor U-13 Futbol Takımı’nın önemli bir başarı kazandığını söyleyerek bu başarıda oyuncuların yanısıra Sitespor Kulübü Yönetimi, teknik heyet ve ailelerin de önemli bir payı olduğunu kaydetti. Elemelerdeki her maçın ayrı bir heyecana sahne olduğunu kaydeden Mandalı “Sitespor her yaş grubunda elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Şimdi de U-13 kategorisinde Çanakkale grup şampiyonluğunu elde ederek bizleri bir kez daha onurlandırdı.” dedi.

“HER ŞEY PARAYLA OLMUYOR”

İlk maçta karşılaştıkları Başakşehir U-13 Futbol Takımı’nın Süper Lig’de mücadele eden Medipol Başakşehirspor’un alt yapı takımı olduğunu hatırlatan Mandalı şöyle devam etti: “Aynı şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesispor ile Manisaspor U-13 Takımı hem bütçe hem de olanaklar anlamında Sitespor’ndan büyük olanaklara sahip bulunuyorlar. Bizler 100 bin TL’lik bütçe ile mücadele verirken onlara bu sayının çok daha üstündeki bütçelerle faaliyet gösteriyorlar. Ancak, Sitespor’un aldığı sonuç başarının sadece paraya bağlı olmadığını göstermiştir. Bu yönden bakılırsa da bu çocukların elde ettiği sonucun önemi daha da artıyor.”

“ASLA ŞIMARMAYIN”

Sitespor U-13 Futbol Takımı’na mücadele vereceği 2.Kademe’de başarılar dileyen Mandalı “İnanıyorum ki Sitesporumuz bizleri yine en iyi şekilde temsil edecektir. Ancak bu kez daha güçlü rakiplerle karşımıza çıkacak. Bizlerin şımarmadan Çanakkale’deki gibi aynı hırs ve motivasyonla mücadele vermemiz gerekiyor. Her gün bir basamak daha yukarı çıkarsak, elde ettiğimiz başarılar anlam kazanır.” diye konuştu.  

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Mandalı, Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Soner Çelik’e elde edilen başarıdan dolayı teşekkür ederek “Bu noktada çocuklarımıza katkı sunma ve destek verme adına elimizden geleni yapacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisine de konuyu taşıyacağız.” dedi.

KARAMEHMETOĞLU “OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, oyuncularına güvendiğini söyleyerek “Çanakkale grup merkezinde iyi mücadele sonucu şampiyon olduk. Şimdi 2.kademede mücadele vereceğiz. Birinci kademede olduğu gibi 2.kademede de en iyisini yapmaya çalışacağız” diye konuştu. Konuşmaların tamamlanması sonrasında toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Editör: TE Bilisim