Süper Amatör Lig’de genç bir kadro ile yoluna devam eden Sitespor 21.hafta karşılaşmasında 1461 Karadaenizspor ile karşı karşıya geldi. Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergilemesine rağmen son vuruşlarda etkili olamayan Sitespor, bitime 8 dakika kala kalesinde gördüğü golle haftayı puansız geçti.

Sitespor ligin 21.hafta karşılaşmasında 1461 Karadenizspor’a tek golle yenildi.

MAÇ TEKİRDAĞ’DA OYNANDI


Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda cumartesi günü oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Sitespor haftaya 23 puanla 6.sırada girdi. 18 maçta 7
galibiyet elde eden Sitespor 2 karşılaşmadan beraberlik 9 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 33 gol atan Sitespor kalesinde ise 32 gol gördü. 1461 Karadenizspor ise haftaya 17 puanla 9.sırada girdi. 19 maçta 5 galibiyet elde eden 1461 Karadenizspor 2 karşılaşmadan beraberlik 12 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 29 gol atan 1461 Karadenizspor kalesinde ise 53 gol gördü.

SİTESPOR BASKILI BAŞLADI


Sitespor rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele verdi. Maçın ilk dakikalarında Sitespor baskılı bir mücadele verse de sonuca gidemedi. 1461 Karadenizspor saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Oyunun bu bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI


Dakikalar ilerledikçe Sitespor baskısını daha da artırdı. Sağlı sollu ataklarla gol ayan Sitespor üst üste pozisyonlara girdi. Sitespor’un baskılı oynadığı bu dakikalara 1461 Karadenizspor kontra ataklarla gol aradı. İlk devrenin son bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. Kalan dakikalardan da gol sesi çıkmayınca ilk devre başladığı gibi golsüz sona erdi.

1461 KARADENİZSPOR ÖNE GEÇTİ


Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili olan taraf Sitespor oldu. Pozisyona girmekte zorlanmayan Sitespor son vuruşlarda yine istediğini elde edemedi. Maçın son bölümlerine golsüz eşitlikle girildi. 82.dakikada 1461 Karadenizspor’un nadir ataklarından birinde Sitespor savunması topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanında karambol oluştu. Karambolden yararlanan 1461 Karadenizspor golü buldu.

SİTESPOR PUANSIZ DÖNDÜ


Gol sonrasında 1461 Karadenizspor ikinci gol mücadelesi verirken Sitespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Müsabakanın kalan dakikalarında Sitespor beraberlik golü için ataklar geliştirse de yine sonuca gidemedi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor, 1461 Karadenizspor deplasmanından puansız döndü.

SİTESPOR’UN İKİNCİ DEVRE PERFORMANSI


Sitespor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Büyük Çınarlıspor deplasmanına çıktı. Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmada Sitespor baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Etkili oyununun karşılığını 6-1’lik skorla alan Sitespor ikinci devreye galibiyetle başladı. Sitespor bir sonraki hafta karşılaşmasında Aşağı Sevindiklispor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Sitespor etkili bir oyun sergiledi. Konuk ekip Aşağı Sevindiklispor uzun toplarla gol arasa da sonuca gidemedi. Sitespor karşılaşmadan 5-3 üstünlükle ayrılarak çıkışını sürdürdü. Sitespor bir sonraki hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor deplasmanına çıktı. Sitespor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti.

MURATLI’YA EVİNDE YENİLDİ


Sitespor 17.hafta karşılaşmasında Muratlı Belediyespor’u ağırladı. Mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için atak bir oyun sergiledi. Sitespor rakibi karşısında saha avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Sitespor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

GENÇLERBİRLİĞİSPOR’DAN 5 GOL YEDİ


Sitespor bir sonraki hafta oynanan karşılaşmada Ergene Belediyespor deplasmanına çıktı. Ergene Sahası’nda oynana karşılaşmada iki ekip de atak bir oyun sergiledi. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Sitespor 19.haftayı maç yapmadan bay geçti. Sitespor 20.hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında istediği oyunu sergileyemeyen Sitespor karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrılarak haftayı mağlup kapattı.
Editör: TE Bilisim