Süper Amatör Lig’in 25.hafta karşılaşmasında Sitespor deplasmanda Çorlu Kültürspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili oynamasına rağmen ilk devre kalesinde golü bulan Sitespor sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Sitespor deplasmanda Çorlu Kültürspor’a tek golle mağlup oldu.

MAÇ ÇORLU’DA OYNANDI


Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda pazar günü oynanan karşılaşmada Çorlu Kültürspor ile Sitespor karşı karşıya geldi. Mehmet Ali Özer’in yönettiği karşılaşmada Hasan Işık ile Caner Kardaş yardımcı hakem olarak görev yaptı. Çorlu Kültürspor karşılaşmaya Mücahit Kemaloğlu, Eyüp Enes Bayraktar, Abdi Karataş, Başar Pınar, Melih Mutluer, Muhammed Can Aytekin, Özgür Sarıgöz, Gençağa Yılmaz, Yılmaz Çakıroğlu, Emeka ile Aras Bakbak ilk onbiriyle çıktı. Sitespor ise karşılaşmaya Emre Bozacı, Mecnur Aydoğdu, Ziya Bozbay, Doğukan Uncuoğullarından,  Uğur Hasko, Abdülmelik Karabulut, Kadir Keçeli, Serdar Kırkkoyun, Mazlum Balgasun, Yusuf Özkan, Mert Arslanalp ilk onbiriyle çıktı.

KARŞILIKLI ATAKLAR


Karşılaşmaya Sitespor’un başlama vuruşuyla başlandı. İlk dakikalarda her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Rakibi karşısında dirençli bir mücadele sergileyen Sitespor12.dakikada Kadir Keçeli ile girdiği net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçın 23.dakikasında Sitespor zorunlu oyuncu değişikliğine gitti. Sakatlık geçiren Mert Arslanlp’in yerine Serkan Akyüz oyuna dahil oldu. 

KÜLTÜRSPOR ÖNE GEÇTİ


Oyunun ilk bölümlerinde Sitespor etkili oyununu sürdürdü. 26.dakikada Sitespor yine etkili geldi. Ani Sitespor atağında Mazlum topla buluştu. Mazlum’un sert ve düzgün vuruşunda Çorlu Kültürspor kalecisi Mücahit gole izin vermedi. Ev sahibi ekip Çorlu Kültürspor rakibinin baskı kurduğu anlarda kontra atağa çıkarak sonuca gitti. Ceza alanına yapılan ortayı iyi takip eden Başar Pınar kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. (dk.33)

EV SAHİBİ EKİP 10 KİŞİ KALDI


Gol sonrasında Çorlu Kültürspor ikinci gol için ataklar geliştirirken Sitespor ise beraberlik mücadelesi verdi. Saha avantajına skor avantajını da ekleyen Çorlu Kültürspor, tüm hatlarıyla gol aradı. Çorlu Kültürspor’un ikinci gol için yüklendiği dakikalarda Sitespor hızlı hücumlarla gol aradı. Maçın 41.dakikasında Çorlu Kültürspor’da Eyüp Enes Bayraktar, rakibine yaptığı mücadele nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında
kaldı.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI


İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çorlu Kültürspor’un tek gollü üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci devresine Çorlu Kültürspor oyuncu değişikliğiyle başladı. Çorlu Kültürspor’da Aras’ın yerine Muhammed oyuna dahil oldu. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

SİTESPOR BERABERLİK ARADI


Rakibi karşısında 1 kişi fazla oynayan Sitespor, pozisyon bulsa da son vuruşlarda istediğini elde edemedi. 65.dakikada Sitespor serbest vuruş kazandı. Ceza alanına orta şeklinde kullanılan serbest vuruşta topa Mecnur yükseldi. Mecnur’un vuruşunda
top az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmada son bölümlere Çorlu Kültürspor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi.

SİTESPOR PUANSIZ GEÇTİ


Sitespor 85.dakikada Serkan ile girdiği pozisyonu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca Sitespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Sitespor bu sonuçla 32 puanda kalarak haftayı 6.sırada tamamlarken puanını 60’a çıkartan Çorlu Kültürspor haftayı 2.sırada tamamladı.

SON MAÇLAR OYNANACAK


Süper Amatör Lig’de önümüzdeki hafta son maçlar oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Çorlu Kültürspor son maçında lig üçüncüsü Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek. Sitespor ise sezonun son maçında Kapaklıspor ile karşı karşıya gelecek.

HAFTANIN SONUÇLARI


Aşağı Sevindiklispor 0 1911 Çerkezköyspor 5
Büyük Çınarlıspor 1 Muratlı Belediyespor 3
Kapaklıspor 0 Ergene Belediyespor 3
Çorlu Kültürspor 1 Sitespor 0
Saray Belediyespor 2 Çorlu Gençlerbirliğispor 6
Malkara Belediyespor 0 1461 Karadenizspor 3 (hükmen)
Şarköyspor (bay)

PUAN DURUMU


1.1911 Çerkezköyspor 61
2.Çorlu Kültürspor 60
3.Çorlu Gençlerbirliğispor 59
4.Muratlı Belediyespor 43
5.Saray Belediyespor 34
6.Sitespor 32
7.Ergene Belediyespor 28
8.Aşağı Sevindiklispor 26
9.1461 Karadenizspor 26
10.Kapaklıspor 21
11.Büyük Çınarlıspor 13
12.Şarköyspor 12
13.Malkara Belediyespor -4
Editör: TE Bilisim