U-15 Ligi B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Sitespor U-15 Futbol Takımı ligin 6.hafta karşılaşmasında Karaağaçspor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

Çerkezköy Bakış -
Sitespor U-15 Futbol Takımı ligin 6.haftasında Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, maç hazırlıklarını bugün yapılacak son antrenmanın ardından tamamlayacaklarını söyleyerek “Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonu da şampiyon tamamlamak istiyoruz. Bunun için önümüzde Karaağaçspor maçı var. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

3 PUANLA BAŞLADI

Sitespor U-15 Futbol Takımı sezonun ilk hafta maçında Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Sitespor U-15 Futbol Takımı etkili bir oyun sergiledi. Sitespor U-15 Futbol Takımı 3-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırdı. Lige 3 puanla başlayan Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci hafta karşılaşmasında Çorlu Fenerspor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. İlk devreden gol sesi çıkmadı. İkinci devrede Sitespor U-15 Futbol Takımı galibiyet için yüklense de sonuca gidemedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0’lık skorla sona erdi.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYOR

Sitespor U-15 Futbol Takımı üçüncü hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor deplasmanına çıktı. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmada Sitespor U-15 Futbol Takımı etkili bir oyun sergiledi. Etkili oyununun karşılığını attığı golle alan Sitespor U-15 Futbol Takımı 1-0 öne geçti. Gol sonrasında da Sitespor U-15 Futbol Takımı etkili oyununu sürdürdü. Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci golü bularak aradaki skor farkını ikiye çıkardı. Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın etkili oyununa Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı aynı şekilde karşılık veremedi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümleri de Sitespor U-15 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile sona erdi. Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Rakibi karşısında 3 gol daha bulan Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 5-0 üstünlükle ayrılarak puanını 6’ya çıkardı.

SARAY’I 5 GOLLE GEÇTİ


Sitespor U-15 Futbol Takımı ligin dördüncü hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mutlak 3 puan parolası ile mücadele veren Sitespor U-15 Futbol Takımı maça baskılı başladı. Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı rakibinin baskılı oyununa savunma ağırlıklı bir oyunla karşılık verdi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Sitespor U-15 Futbol Takımı ilerleyen dakikalara doğru oyun kontrolünü eline aldı. Sağlı sollu ataklarla gol arayan Sitespor U-15 Futbol Takımı organize geliştirdiği atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Sitespor U-15 Futbol Takımı ikinci ardından da üçüncü golü bularak skor farkını açtı. Rakibi karşısında farka giden Sitespor U-15 Futbol Takımı ilk devreyi önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de Sitespor U-15 Futbol Takımı etkili oyununu sürdürdü. Rakibi karşısında 9 gol bulan Sitespor U-15 Futbol Takımı kalesinde ise gol görmedi.
(9-0)

13 PUANLA İLK SIRADA BULUNUYOR


Sitespor U-15 Futbol Takımı 5.hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Kapaklı Sahası’nda oynandı. Sitespor U-15 Futbol Takımı rakibi karşısında zorlanmadı. İlk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü elinde tutan Sitespor U-15 Futbol Takımı sonuca gitmekte de zorlanmadı. Sitespor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 10-0’lık üstünlükle ayrılarak puanını 13’e çıkardı. Sitespor U-15 Futbol Takımı 5 maçta 4 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 27 gol atan Sitespor U-15 Futbol Takımı kalesinde ise sadece 1 gol gördü.

KARAAĞAÇSPOR ÜST SIRALAR İÇİN MÜCADELE VERİYOR

Karaağaçspor U-15 Takımı sezonun ilk haftasında Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karaağaçspor U-15 Takımı etkili bir oyun sergiledi. Karaağaçspor U-15 Takımı’nın etkili oyununa Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı aynı şekilde karşılık veremedi. İlk devreyi rakibi karşısında önde tamamlayan Karaağaçspor U-15 Takımı karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdürdü. Karaağaçspor U-15 Takımı rakibi karşısında 4 gol bulurken Saray Belediyespor U-15 Futbol Takımı gol bulamadı.  Maç Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı’nın 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İLK İKİ HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ


Sezona 3 puanla başlayan Karaağaçspor U-15 Takımı ikinci hafta karşılaşmasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-15 Takımı ile karşı karşıya geldi. Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karaağaçspor U-15 Takımı etkili bir mücadele verdi. Organize atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçen Karaağaçspor U-15 Takımı üstünlüğü elinden bırakmadı. Rakibinin gol için ataklarını boşa çıkaran Karaağaçspor U-15 Takımı farkı ikiye çıkardıktan sonra oyun kontrolünü tamamen eline aldı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor U-15 Futbol Takımı bir gol bulup skora denge getirme mücadelesi verse de başarılı olamadı. Karaağaçspor U-15 Takımı karşılaşmadan 3-0 üstünlükle ayrılarak puanını 6’ya çıkardı.

ÇORLU 1947’YE 5 GOLLE YENİLDİ

Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı ligin 3.hafta maçında Çorluspor 1947 takımı ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı maça iyi başlayamadı. Ev sahibi ekip golü bulduktan sonra moral buldu. Karaağaçspor U-15 Takımı skora denge getirme mücadelesinde başarılı olamadı. Kalesinde üst üste goller bulan Karaağaçspor U-15 Takımı oyun disiplininden koptu. İlk devreyi önde tamamlayan konuk ekip karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyununu sürdürdü. Karaağaçspor U-15 Takımı en azından bir gol için ataklar geliştirse de sonuca gidemedi. Maç Karaağaçspor U-15 Takımı’nın 5-0’lık mağlubiyeti ile sona erdi.

FENERSPOR DEPLASMANINDAN PUANSIZ DÖNDÜ

Karaağaçspor U-15 Takımı bir sonraki hafta maçında Çorlu Fenerspor U-15 Futbol Takımı deplasmanına çıktı. Karaağaçspor U-15 Takımı rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemedi. Rakibinin atak oyununa karşılık vermeyen Karaağaçspor U-15 Takımı sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

ERGENE’Yİ 7-1’LE GEÇTİ

Karaağaçspor U-15 Takımı ligin 5.hafta karşılaşmasında Ergene Velimeşespor U-15 Futbol Takımı’nı konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Karaağaçspor U-15 Takımı etkili bir oyun sergiledi. İlk dakikalardan itibaren oyun kontrolünü eline almayı başaran Karaağaçspor U-15 Takımı sonuca gitmekte de zorlanmadı. Her iki devrede de etkili olan Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan 7-1 üstünlükle ayrılarak haftayı kayıpsız geçti

KARAAĞAÇSPOR 9 PUANDA


Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı 5 haftada 3 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 5 maçta 15 gol atan Karaağaçspor kalesinde ise 9 gol gördü. Karaağaçspor U-15 Futbol Takımı haftaya 9 puanla 4.sırada girdi.

PUAN DURUMU

1.Sitespor 13
2.Çorlu Fenerspor 13
3.Çorluspor 1947 spor 12
4.Karaağaçspor 9
5.Çerkezköy 1923 Gençlikspor 6
6.Kapaklıspor 3
7.Saray Belediyespor 3
8.Ergene Velimeşespor 0
Editör: TE Bilisim