Çerkezköy Bakış - Takıma şampiyonluk kupasını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı verirken, futbolculara madalyalarını Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, Büyük Yoncalıspor Kulübü Başkanı Yalçın Özçevik, Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı ve federasyon temsilcisi takdim etti.

10 TAKIM MÜCADELE ETTİ

2016-2017 sezonu U11 Miniminikler Şenliği C Grubu’nda, Kapaklı Sitespor’un minik futbolcuları Kapaklıspor, Büyük Yoncalıspor, Kapaklı Kartalspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Çerkezgücüspor, Samsunlular Yaşar Doğuspor, Fevzipaşaspor, Tekirdağ Marmaraspor ve Saray Belediyespor takımları ile mücadele etti.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

İlk hafta sahasında Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaşan Kapaklı Sitespor U11 takımı sahadan 5-2 galibiyet ile ayrıldı. İkinci hafta Samsunlular Yaşar Doğuspor’u 3-0 yenmeyi başaran Kapaklı Sitespor, 3.hafta sahasında Saray Belediyespor’u 7-0 mağlup etti. Büyük Yoncalıspor’u 8-1, Çerkezgücüspor’u 6-2, Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u 5-1, Fevzipaşaspor’u 3-0 ile geçen Kapaklı Sitespor U11 takımı Kapaklıspor ve Kapaklı Kartalspor’u da 3-0 mağlup ederek grubu yenilgisiz tamamladı.

43 GOL ATTILAR

9 maçta 9 galibiyet elde eden Kapaklı Sitespor’un minik futbolcuları attıkları 43 gole karşılık kalelerinde 6 gol gördü.

KUPASINA KAVUŞTU

2016-2017 sezonu U11 Miniminikler Şenliği C Grubu’nu namağlup şampiyon tamamlayan Kapaklı Sitespor U11 takımı Kapaklı Sahası’nda düzenlenen tören ile kupasına kavuştu. Takıma şampiyonluk kupasını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı verdi. C Grubu’nda mücadele eden tüm miniklere madalyaları takdim edilirken, Başkan Mandalı “Şampiyon olan çocuklarımızı kutluyorum. C Grubu’nda mücadele eden tüm takımlarımızı göstermiş oldukları performanslarından dolayı da tebrik ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim