Çerkezköy Bakış - Türkiye U14 Futbol Şampiyonasında Edirne Grubu’nda mücadele eden Kapaklı Sitespor ilk maçta İstanbul Damlaspor takımı ile karşılaştı. Bol gollü geçen karşılaşmayı 5-3 İstanbul Damlaspor kazandı. 2.maçında da Kocaeli Derincespor ile 1-1 berabere kalan Kapaklı Sitespor U 14 takımı şampiyonaya veda etti. Kocaeli Derincespor’u 4-2 mağlup eden İstanbul Damlaspor bir üst tura yükseldi.
 

KIRKLARELİSPOR DA ELENDİ

Şampiyonada mücadele eden bir diğer Trakya takımı Kırklarelispor ise oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetti. Kocaeli Çayırovaspor’a 3-0 yenilen Kırklarelispor, İstanbul İfaspor’a da 7-2 farkla mağlup oldu ve elendi. Çanakkale grubunda mücadele eden Edirne temsilcisi Köprücespor ise oynadığı iki karşılaşmadan da farkla yenik ayrıldı. İstanbul Sultangazispor’a 4-0 yenilen Köprücespor ikinci maçında Bursa Arabayatağı takımına 5-0 mağlup oldu.
 

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMUŞTU

Tekirdağ U14 Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayan Kapaklı Sitespor U 14 takımı, Türkiye Şampiyonası play off müsabakalarında Çorluspor 1947 ve Tekirdağspor takımları ile karşı karşıya gelmişti. Marmara Ereğlisi Sahası’nda oynadığı ilk maçta Çorluspor 1947 takımını 4-2 mağlup eden Kapaklı Sitespor bir sonraki karşılaşmada ise Tekirdağspor’u 3-1 yenmeyi başarmıştı.          İHA

Editör: TE Bilisim