Çerkezköy Bakış - U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 6’şar takımlı 13 grupta 23– 26 Mart 2017 tarihlerinde, 4’er takımlı 7 grupta ise 24 - 26 Mart 2017 tarihlerinde oynanacak.

106 TAKIM KATILACAK

Kademe müsabakaları İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Denizli, Aydın, Bartın, Amasya, Ordu, Nevşehir, Kayseri, Mersin, Kahramanmaraş, Elazığ, Giresun ve Artvin illeri olmak üzere 20 grup merkezinde 106 takımın katılımıyla oynanacak.

BAŞARILAR DİLEDİ

U15 Ligi B Grubu’nda şampiyonluğa ulaşan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu gruplarında şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılan tüm sporcuları tebrik etti ve sporculara Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.

KURALAR BUGÜN ÇEKİLECEK

Birinci kademe müsabakalarına Tekirdağ'dan iki, Kırklareli ve Edirne illerinden birer takım katılırken, Çanakkale ve Kocaeli gruplarında mücadele edecekler. İkinci kademe müsabakaları, birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde final müsabakaları ise ikinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak. Trakya illerinden katılım yapacak takımlar ve grupları belli olurken, İzmir, Bursa ve İstanbul'dan gruplara gelecek takımlar bugün çekilecek kuralarla belli olacak.

Editör: TE Bilisim