Çerkezköy Bakış - Kapaklı Sahası’nda saat 18.00’da oynanan maçı Fenerbahçe U19 takımı 5-1 kazandı. Dostluk maçı sonrasında her iki takımın yöneticileri ve futbolcuları için Mandalı Restauran’ta yemek düzenlendi.
 

KAYMAKAM YÜZER VE YÜZLERCE TARAFTAR MAÇI TAKİP ETTİ

Kapaklı Sitespor ile Fenerbahçe U19 takımı arasındaki dostluk maçını Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ve yüzlerce Kapaklılı sporsever takip etti. Maç öncesinde Kapaklı Sitespor takımının altyapı kategorilerinde şampiyon olan futbolcuları sahneye davet edildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Kapaklı Sitespor ile Fenerbahçe U19 takımı arasındaki mücadele başladı.
 

İLK YARI 1-2 TAMAMLANDI

Fenerbahçe U19 takımı maça etkili başlayan taraf oldu. Sol kanattan gelişen atakta Fenerbahçe takımı golü buldu ve 1-0 öne geçti. Özellikle sol kanattan ataklarını gerçekleştiren Fenerbahçe 14.dakikada 2.golü buldu. Maçın ilk 25 dakikasında etkili olan taraf Fenerbahçe olurken, Kapaklı Sitespor rakip kalede atak bulmakta zorlandı. Su molasının ardından toparlanan Kapaklı Sitespor 30.dakikada penaltı kazandı. Tecrübeli kaptan Serkan Akyüz penaltıyı gole çevirdi ve farkı 1’e indirdi. İlk yarının kalan dakikalarında Fenerbahçe takımı ataklarını sıklaştırsa da Sitespor kalecisi muhteşem kurtarışlarla kalesini gole kapattı.
 

5-1 YENİLDİ

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Kapaklı Sitespor, rakip kaleye yüklendi. Aradığı golü bulamayan Kapaklı Sitespor savunmada açık verince gelen gollere engel olamadı. 55.dakikada skor 3-1’e geldi. 64.dakika da penaltıdan gole engel olamayan Kapaklı Sitespor maçı 5-1 kaybetti.
 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği dostluk maçı sonrasında Kapaklı Sitespor yönetimi Fenerbahçe U19 takım ve yöneticilerini Mandalı Restauran’ta düzenlenen yemekte ağırladı. Dostluk mesajlarının verildiği maç sonrasında Fenerbahçe yönetimi Kapaklı’da ağırlanmaktan duyduğu mutluluğu belirtti ve Kapaklı Sitespor yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim