Çerkezköy Bakış - Atatürk ve Öztrak Caddelerinin tek yöne çevrilmesinin ardından bu iki caddeye bağlanan Cambazlar Sokaktan Öztrak’a, İnan Sokaktan ise Atatürk Caddesine tek yön olarak bağlantı verildi. Ancak bu iki sokağı sürücüler hala çift yön olarak kullanması trafik sıkışıklığına neden oluyor. Polis ve zabıtanın yaptığı denetimlere rağmen sürücüler bu iki sokağı hala çift yön olarak kullanması üzerine yeni kararlar da masaya yatırıldı.
İnan ve Cambazlar sokakta problem olduğunu ve sürücülerin bu iki sokağı hala ters yön olarak kullandığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yol güzergahı, kaldırım genişlemesi ve sokak girişlerinin düzenlenmesinden sonra giriş çıkış biraz daha düzelecek diye ümit ediyorum. İnan Sokak bittikten sonra Cambazlar Sokağa geçilecek ve bu kısımlar düzenlenecek. Bu sokaklar bittikten sonra hala vatandaşlarımız ters istikamete giriyorsa son çare olarak ‘kapan’ yapacağız. “dedi.
 

OLUMSUZ ETKİLİYOR

Başkan Vahap Akay ayrıca Atatürk Caddesine hala vatandaşların tersten çıkmaya çalıştıklarını ve bu durumunda tek yön uygulamasını olumsuz olarak etkilediğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim