Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarının sonuncusu önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi ve Hacı Fahri Zümbül Cami yanında verildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluştuğunu ifade etti.

3 BİN KİŞİ KATILDI

İftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Belediye Meclis Üyeleri ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulduğunu ve mahalle sakinlerini iftar sofralarında buluştuğunu ifade ederek “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu yıl şimdiye kadar 9 mahallemizde iftar sofralarımızı kurarak, vatandaşlarımız ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamıştık. Bugün ise son mahalle iftarımızda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallem sakinleri ile birada olduk” dedi. Akay, tüm Çerkezköylülerin Ramazan bayramını da kutladı.
Editör: TE Bilisim