Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde nefes kesen bir kovalamaca içine girdi. Silahlı iki şahsın bir kuyumcuda yaptığı soygunun ardından şahsın peşine düşen Polis şahısları 10 dakika içerisinde etkisiz hale getirdi.

KUYUMCUDA SİLAHLI GASP


Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri’nin telsizden geçtiği “Kuyumcuda silahlı gasp olayına karışan zanlılar, Atatürk Caddesi üzerinden araçla kaçıyor, şehrin giriş ve çıkışlarını kapatın” anonsu üzerine, resmi-sivil bütün polis ekipleri şehrin giriş ve çıkışlarını kapattı.



KOVALAMACA BAŞLADI


Soygunun ardından Polis ekipleri soyguncuların peşine düşerken, soyguncular Atatürk Caddesi’nden Öztrak Caddesi’ne, Öztrak Caddesi’nden de
Cezaevi kavşağına doğru kaçmaya başladı. Polis oluşturduğu çember içinde soyguncuları Cezaevi Kavşağı’na yakın bir noktada yakaladı.

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER


Soyguncuları yakalayan Polis ekipleri ilk önce şahısların üzerlerinde silahları alarak güvenliği sağladı. Şahısları yere yatırarak kelepçeleyen emniyet güçleri daha sonra şahısların kaçtığı araçta arama yaptılar.

TATBİKAT OLDUĞU ANLAŞILDI


Yaşananların ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın telsizden tatbikatta emeği geçenlere teşekkür etmesi ile  yaşanılanların tatbikat olduğu ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim