Çerkezköy Bakış - Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda, cadde ve sokak üzerinde bulunan işyeri ve kıraathanelerin, kaldırımlardaki yaya geçişine engel teşkil eden satış ürünleri, reklam tabelaları, masa ve sandalyeleri zabıta ekiplerinin müdahalesi sonucunda bulundukları yerden kaldırıldı.

YAYA YOLUNDAKİ MASA VE SANDALYELER KALDIRILDI

Kaldırım üzerine masa ve sandalye koyarak yaya geçişini kapatan kıraathaneleri denetleyen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya yolu üzerindeki masa ve sandalyeleri kaldırttı.

MEVZUAT KONUSUNDA HEM VATANDAŞLAR HEM DE ESNAF BİLGİLENDİRİLDİ

İlgili yasal mevzuat konusunda hem vatandaşlara hem de esnaflara bilgi veren ekipler, vatandaşların kaldırımda yürümelerini engelleyecek şekilde ürünlerini dışarı çıkaran esnaları da uyararak cadde boyunca tüm dükkanları denetledi.

BAŞKAN YÜKSEL ESNAF VE İŞLETMELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Uygulama sonrası kaldırımlara yeniden işlerlik kazandırılırken Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel esnaflara ve işletmecilere de gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti. Başkan Yüksel; “Vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda Zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmada yaya yollarında geçişi engelleyen sandalye, masa, reklam tabelaları ve satış ürünlerini kaldırılması konusunda esnaflarımız ile görüştük. Hiçbir esnafımızı ya da işletmemizi mağdur etmeden yaya yollarımızı açtık. Bu noktada anlayışlarından dolayı tüm Altınova Mahallesi’ndeki esnaf ve işletme sahibi kardeşlerime teşekkür ederim. Bir şehir bir kişi ile değil; halkı ile birlikte hareket ederek yükselir. Bugün de bunun örneğini yaşamış olduk. Hepsinden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim