Çerkezköy Bakış - Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Süleymanpaşa Belediyespor Voleybol Takımı Bayanlar Yaş Grubu kategorisinde Tekirdağ Arma Spor Kulübü ile karşılaştı.
Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner’de izlerken oldukça çekişmeli geçen maçın ilk setini Tekirdağ Arma Spor Kulübü kazandı.



TEKİRDAĞ ARMA SPOR KULÜBÜ KAZANDI
İkinci sette oyuna ağırlığını koyan Süleymanpaşa Belediyespor Voleybol Takımı durumu 1-1 ‘e getirirken 3. ve 4. setleri ise Tekirdağ Arma Spor Kulübü kazanarak maçtan 3-1 üstünlükle ayrıldı.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner; “Süleymanpaşa Belediyesi olarak bizim amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklara bulaşmadan spora yönlendirmek. Bu doğrultuda kurduğumuz branş takımları ile her geçen hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Süleymanpaşa Belediyespor Voleybol Takımımız da yeni kurulan bir ekip olmamıza rağmen iyi mücadele etti. Yavrularımız mücadelelerinden dolayı kutluyorum.” dedi.
Editör: TE Bilisim