Çerkezköy Bakış - Süleymanpaşa Belediyesi’nin çocuklar için projelendirdiği Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’ne başvurular başladı.
3-13 yaş arası çocukların sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkıda bulunmak, kent kültürü, kent yaşamı konularında bilgi sahibi olmalarını sağlamak bu konularda çocuklarında fikir ve düşüncelerini ifade edebileceği bir çocuk platformu oluşturmak amaçlı kurulan çocuk kulübü Süleymanpaşalı çocukların sosyal, kültürel ve kişisel açıdan gelişimini hedefliyor.
Süleymanpaşa Belediyesi öğrenmeye, eğlenmeye ve farklı sosyal aktiviteler içerisinde bulunmaya herkesten daha fazla ihtiyacı olan çocukların tüm imkânlardan ücretsiz olarak faydalanmasını sağlıyor.

TÜM FAALİYETLER ÜCRETSİZ


Kulübe üye olan çocuklar; sosyal ve kültürel faaliyetler, kültürel geziler, çocuk tiyatroları, konser, piknik vb. etkinlikler, kitap, eğitim materyali hediyeleri ile okuma - araştırma yapabileceğiniz kütüphane ve internet erişimi, el becerilerine yönelik atölye çalışmaları, yaz kampları, piknikler, izcilik ve doğa aktiviteleri, eğitim destek hizmetleri, koro ve müzik etkinlikleri, psiko-sosyal destek hizmetleri, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, salon sporlarının gözde oyunları; buz pisti, masa tenisi, air hokey, masa futbolu, satranç, vb. sportif faaliyetler ile turnuva ve müsabakalardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ayrıca kulüp üyelerimiz Süleymanpaşa Çocuk Kulübü’nün imzalamış olduğu  protokoller sonucu üye işyerlerinden indirimli alışveriş ayrıcalığından yaralanacak.
Ayrıca içinde şiirlerin, yazıların, resimlerin ve faydalı bilgilerin yer alacağı hazırlık aşamasında olan Süleymanpaşa Çocuk Dergisi ve diğer kültür yayınları da ücretsiz olarak üye çocuklara ulaştırılacak.
Kayıt olmak isteyen tüm çocuklar Süleymanpaşa Belediyesi kurumsal sitesinde bulunan Çocuk Kulübü alanına tıklayarak üye olabilir ya da http://www.suleymanpasa.bel.tr/cocuk.php linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim