Çerkezköy Bakış - Süper Amatör Liginde Çerkezköy Doğanspor, Kapaklıspor, Saray Belediyespor ve Malkara 14 Kasımspor 12 puanla liderliği paylaşıyor. Çerkezköy Doğanspor averajla 1. sırada yer alıyor.
 

ZİRVEDE HATA YOK

5. haftada ligde henüz puanı bulunmayan ve 12. sırada yer alan Şarköyspor’u konuk eden  lider Çerkezköy Doğanspor bol gollü karşılaşmada gülen taraf oldu. Zevkli anların yaşandığı mücadelede goller de art arda geldi. Zirve yarışını bırakmak istemeyen Çerkezköy Doğanspor karşılaşmayı 3-2 kazandı.  Averaj farkıyla ikinci sırada yer alan Kapaklıspor 5. hafta evinde Sağlamtaşspor’u ağırladı. Ligde 1 puanı bulunan Sağlamtaşspor, Kapaklı deplasmanından da istediği puanı alamadı. Şampiyonluğun en büyük adaylarında biri olan Kapaklıspor maçı 1-0 galip tamamlayarak evinde 3 puana ulaştı. Saray Belediyespor’dan gol yağmuru. Ligin son sırada bulunan takımı Çorlu Gençlebirliği’ne konuk olan Saray Belediyespor, Çorlu ekibine acımadı. Saray Belediyespor karşılaşmayı 7-0 farkla kazandı. Bir diğer 12 puanlı takım olan Malkara 14 Kasımspor evinde, Kapaklısitespor’u ağırladı. Lidere yakın takibini sürdürmek isteyen Mlakara 14 Kasım spor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak 3 puana ulaş takım oldu.
 

PUANLAR PAYLAŞILDI

Ligde 11 puanla 5. sırada bulunan Marmara Ereglisi Belediyespor 4. haftada kaybettiği liderliği geri almak istiyor. Bu amaçla sahaya çıkan Marmara Ereğlisi Belediyespor bu hafta istediği sonucu alamadı. Evinde 1461 Karadenizspor’u ağırlayan Marmara Ereğlisi Belediyespor 1 puana razı oladu. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 1461 Karadenizspor ligde 10 puanla 7. sırada haftayı tamamladı. Çıkış yapıp zirveye yaklaşmak isteyen Çorlu Kültürspor, 5. haftada deplasmanda Muratlı Beeldiyespor ile karşılaştı. Büyük mücadelenin yaşandığı karşılaşmada gol sesi çıkmayınca maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Muratlı Belediyespor 10 puanla 6. sırada, Çorlu Kültürspor ise 4 puanla 8. sırada haftayı tamamladı. Ergenegücü Belediyespor haftayı bay geçti.

Editör: TE Bilisim