Çerkezköy Bakış - Geçtiğimiz gece Bağlık Mahallesi Kümeevler mevkiinde meydana gelen silahlı saldırının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gözaltına aldığı 5 kişiyi adliyeye sevk etti. Öte yandan çıkan silahlı kavganın faili olduğu iddia edilen Celal D. ile Ercan A. da sabah saatlerinde polise teslim oldu.

ADLİYEYE ÇIKARILDILAR

Önceki gün Bağlık Mahallesi’nde yapılan geniş çaplı operasyonda polis tarafından gözaltına alınan Sezer U., Şahin U., Yıldıray U. ve Yılmaz U., isimli şahıslar Çerkezköy Devlet Hastanesi’nden alınan doktor raporlarının ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilerek hakim karşısına çıkarıldılar. Öte yandan yaşanılan olayın ardından sıcağı sıcağına gözaltına alınan ve savcılıkça denetimli olarak serbest bırakılan İbrahim K. da yeniden adliyeye sevk edildi.

FAİLLER DE ADLİYEYE ÇIKARILACAK

Ayrıca silahlı saldırı olayında bir kişinin ölümüne, birden fazla kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen Celal D. de polise teslim oldu. Bu şahsın yanı sıra yine meydana gelen olay ile ilgisi olduğu iddia edilen Ercan A. isimli şüpheli şahıs da polise teslim oldu.
Editör: TE Bilisim