Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 3. Uluslararası Taekwondo Turnuvası düzenlenecek. 27 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek Turnuvaya 5 misafir ülke ve 11 ilden toplam 300 sporcu katılacak.

5 ÜLKE KATILACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından bul yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Kupası 3. Uluslararası Taekwondo Şampiyonası 27 Ağustos Cumartesi günü 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yapılacak. Taekwondo Şampiyonası saat 09:00’da başlarken müsabakalar akşam saatlerinde tamamlanacak.

AYNI GÜNDE TAMAMLANACAK

Aynı gün tamamlanarak ödül töreninin düzenleneceği şampiyonada birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncüye kupa ve madalya verilecek. Düzenlenecek olan şampiyonaya Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Suriye ve Irak ülkelerinden yaklaşık 60 yabancı sporcu, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Bursa, Ankara, Edirne, Kırklareli, Eskişehir, Çanakkale, Denizli ve Kocaeli olmak üzere 11 ilden toplam 240 sporcu katılacak. Şampiyonada sporcular Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Minik Erkekler ve Minik Bayanlar olarak 4 kategoride yarışacaklar.

“ÜÇÜNCÜ KEZ DÜZENLİYORUZ”

Bu yıl üçüncü kez Çerkezköy Belediyesi olarak böyle bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay taekwondonun her geçen gün spor dalları arasında popüleritesini artırdığını ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi olarak biz sporun her dallarında sporcularımıza destek oluyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz 30 Ağustos Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası ile büyük ve kapsamlı taekwondo organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. Ben şimdiden şampiyonaya katılacak olan sporcularımıza ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı Belediyemizin düzenlemiş olduğu şampiyonaya davet ediyorum” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim