İzlanda Milli takımı karşısında aldığı tarihi galibiyet ile Euro 2016 finallerine katılan A Milli Takımımızın ekran başında sevinci Çerkezköy Meydanına taşınmadı. Her galibiyet ve başarının ardından sevincini Belediye Meydanı’nda kutlayan Çerkezköylüler bu sefer sokaklara çıkmamayı tercih etti.

Çerkezköy Bakış -
Milli sevinç bu sefer Çerkezköy meydanına taşınmadı.

İZLANDA İLE KARŞILAŞTI

Euro 2016 finalleri için grup maçında İzlanda ile önemli bir mücadeleye çıkan A Milli Futbol takımımız, Fransa’ya direkt katılmaya hak kazandı. Mücadelenin 89. dakikasında Selçuk İnan’ın frikik golü ile milyonları sevince boğan A Milli takım, Kazakistan’ın Letonya’yı, Çek Cumhuriyeti’nin ise Hollanda’yı mağlup etmesi ile beraber Fransa’da yapılacak finallere direkt katılmaya hak kazandı.

GÖRMEYE ALIŞIK OLMADIĞIMIZ MEYDAN

Tarihi galibiyeti aldığımız mücadelenin sona ermesi ile tüm ülke genelinde çeşitli kutlamalar yapılırken, Çerkezköy ise sessiz kaldı. Alışık olduğumuz görüntülerden uzak olan Çerkezköy Meydanında binlerce taraftar beklenirken kimseler bulunmadı. Tüm ülkeyi sevince boğan galibiyetin Çerkezköy’de sessiz şekilde karşılanması aynı saatlerde kutlama için meydana gelen birkaç taraftarların tepkisini aldı.
Editör: TE Bilisim