Çerkezköy Bakış- Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Tarım ve Turna Sokaklarda ömrünü tamamlayan içme suyu hattının TESKİ tarafından yenilendiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hafta sonu Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarına başlandı. Tarım ve Turna Sokaklarımızda yapacağımız sıcak asfalt kaplaması öncesi mevcut olan yolda kazıma işlemi yapılarak, sokaklarımız sıcak asfalt için hazır hale getirildi. Daha sonra Tarım Sokak ile Barbaros Caddesi kesişiminden sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başlandı” dedi. 

7 BİN METREKARELİK ALAN ASFALTLANACAK

Tarım Sokak’ta 550 ton sıcak asfalt dökülerek yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanın sıcak asfalt ile kaplanacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Turna Sokak’ta da 660 ton sıcak asfalt dökerek yaklaşık 4 bin metrekarelik alanı asfaltlayacağız” ifadelerini kullandı.

ASFALTTAN SONRA KALDIRIMLARIN YAPIMINA BAŞLANACAK

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Tarım ve Turna Sokaklarda asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım yapım çalışmalarına başlanılacağını kaydeden Başkan Akay, “Tarım Sokak’ta 2 bin 864 metrekare, Turna Sokak’ta ise 3 bin 700 metrekare dekoratif kaldırım yapılacak. Ayrıca bordür taşları yenilenecek ve yol çizgileri çekilecek” açıklamalarında bulundu. Başkan Akay, ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Editör: TE Bilisim