Çerkezköy’ün tanınan ailelerinden Cezmi-Hadiye Şener çiftinin oğlu Furkan Şener önceki gün saat 16.30’da Çerkezköy Belediye Meclis salonunda kıyılan nikah ile hayatını Tayland’lı Supatsara Chukham ile birleştirdi. Şener ailesinin akrabası olan Çerkezköylü İlkay Çay da İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda gördüğü Taylandlı turist Phakakaew Saenboonsırı ile 2009 yılında hayatını birleştirmişti.

Çerkezköy’ün tanınan ailelerinden Cezmi-Hadiye Şener çiftinin oğlu Furkan Şener önceki gün saat 16.30’da Çerkezköy Belediye Meclis salonunda kıyılan nikah ile hayatını Taylandlı Supatsara Chukham ile birleştirdi.

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Genç çifti bu mutlu günlerinde aileleri ve dostları da yalnız bırakmadı. Giresun Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Furkan Şener ile Taylandlı Supatsara Chukham’ın nikahını Çerkezköy Belediyesi Nikah memuru Nedret Şahin kıyarken, çiftin nikah şahitliğini ise Yücel Akyüz ve Adem Aksoy yaptı. Nikah töreninin ardından çiftin evlilik yüzüklerini takan nikah memuru Nedret Şahin, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Kalabalık bir davetli topluluğunun ardından davetliler tek tek genç çifti tebrik etti.

GİRESUN’DA YAŞAYACAKLAR

Şener ailesinin akrabası olan Çerkezköylü İlkay Çay da İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda gördüğü Taylandlı turist Phakakaew Saenboonsırı ile 2009 yılında hayatını birleştirmişti. Furkan Şener ve Taylandlı Supatsara Chukham’ın hayatını birleştirmesi ile Tayland’dan Çerkezköy’e bir gelin daha geldi. Çerkezköy’de düzenlenen nikah töreni ile hayatlarını birleştiren Furkan Şener ve Supatsara Chukham çifti yaşamlarını Giresun’da sürdürecek.
Editör: TE Bilisim