Çerkezköy Bakış -  Süleymanpaşa’daki Tekirağaç Cafe’de düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Başkan Albayrak, “Yaşlılarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip olarak yaşamlarını sağlamak öncelikli görevimizdir” dedi.

Albayrak, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm 18-24 Mart Yaşlılar Haftası"nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Albayrak huzur evi sakinleri ile yakından ilgilenip sohbet etti ve kendilerine hediyelerini takdim etti.

Yaşlılara Saygı Haftası Kahvaltı etkinliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ ile Çorlu ve Süleymanpaşa Huzur evi sakinleri katıldı.

Editör: TE Bilisim