Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Atatürk Spor Kulübü Antrenörü Metin Demirbağ, 2021-2022 Tekirdağ Voleybol müsabakalarında ilçenin takımı Atatürk Spor Kulübünün il genelinde yapılan küçük erkekler müsabakalarını zirvede tamamladığını kaydetti.
Kulüp antrenörü Metin Demirbağ, antrenörler Banu Sıddıkoğlu ve Sacide Öktem ile birlikte elde ettikleri bu başarının çok büyük ve önemli bir başarı olduğunu söyleyerek, “Uzun bir aradan sonra çalışmalarına pandemi döneminde olmak üzere aktif bir şekilde başlayan kulübümüz 2021-2022 dönemine çok yoğun ve organize bir şekilde başlamış ve ilde yapılan tüm kategorilerde kız ve erkek olmak üzere en az iki takım ile katılım sağlamıştır. Katıldığı tüm kategoride ilk üçte kendine yer bulan kulübümüz hali hazırda devam eden kategorilerde de şampiyonluk iddiasını devam ettirmektedir.6-17 yaş aralığında bünyesinde 250’nin üzerinde aktif lisanslı sporcusu olan kulübümüz Çerkezköy’de voleybolun marka kulübü olduğunu göstermiştir. Bu zamana kadar kulübümüze kayıt olan tüm sporcularımız çok büyük bir kademe sağlamış ve başlangıç ile şimdiki durumlarını karşılaştırdıklarında kazanımlarının ne kadar büyük olduğunu görmüşlerdir” dedi.

“HEDEFİMİZ İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”

Küçük erkek takımının 27-30 Nisan 2022 tarihinde Kocaeli’nde yapılacak olan Türkiye voleybol küçükler grup müsabakalarına katılacağını ifade eden Demirbağ, “Çalışmalarını 5 gün azim ve istek ile iftardan sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda yapıyoruz. Hedefimiz grubu geçip yarı finale daha güçlü bir şekilde hazırlanmak ve ilimiz en iyi şekilde temsil etmek. Aynı zamanda bölgesel lige katılan kulübümüz erkek ve kadın takımlarımızla hazırlıklarını yine haftanın 4 günü devam ettirmektedir. Bizler Çerkezköy’ün dinamiğini Çerkezköy’e kazandırmaya ve kazandırdıklarımızda ülke genelinde bulunan en üst takımlara yollamaya devam edeceğiz. Bundan önce yolladıklarımız geleceklerin ışığı olmuş ve bu ışık hiç sönmemecesine devam etmiştir. Biliyoruz ki bu gençlerimiz gün gelecek Çerkezköy’e dönecekler ve burada daha güzel işlere imza atacaklar. Kocaeli’ne gidecek olan takımımıza destek olmak isteyen kamu kurum, STK’lar ve esnaflarımızı her daim yanımızda görmek istiyoruz. Bizler forma sponsoru olan iş adamlarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ediyoruz. Tek hedef önce Çerkezköy’ü sonra Tekirdağ’ı iyi şekilde temsil etmek. Aramıza katılmak isteyen 6 ve 16 yaş aralığındaki tüm voleybol severleri bekliyoruz. Gelin sağlam adımlarla beraber yürüyelim, eğlenelim, gülelim ve sporun içinde voleybol sahasında birlikte kazanalım. Başvuruda bulunmak isteyenler 0 538 779 75 59-0 505 546 52 15 telefon numaralarından bizlere ulaşabilir” dedi.

Editör: TE Bilisim