Çerkezköy Bakış - Tekirdağ genelinde yapılan hafızlık, Kuran-ı Kerim okuma, Arapça şiir okuma, hutbe okuma ve ezan okuma yarışmalarında alnının akıyla çıkan ve bir çok dalında birinci çıkaran Çerkezköy Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi adından sıkça söz ettiriyor.

5 BİRİNCİ

Elde ettiği başarılar ile Tekirdağ ve Çerkezköy’ün gururu olan Çerkezköy Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi, il genelinde yapılan erkekler kategorisinde Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında Mücahit Koç ile kızlar kategorisinde Kübra Er isimli öğrenciler il birincisi oldu. İl genelinde yapılan hutbe okuma yarışmasında da aynı okulda eğitim gören Hamza Çomak birinci oldu. Ezan okuma yarışmasın da ise yine Çerkezköy Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Emre Işıldak birinci olurken, hafızlık yarışmasında da İbrahim Koçer birinci seçildi. Arapça şiir okuma yarışmasında ise Şevval Sürü il birincisi olarak büyük başarıya imza attı.

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEKLER

Kazandığı birinciliklerle Tekirdağ’ın adını Marmara Bölgesi’nde yapılacak yarışmalarda temsil edecek olan Çerkezköy Enesler İmam Hatip Lisesi’nin Müdürü İsa Çetin, öğrencileri ve öğretmenleri ile gurur duyduğunu ifade ederek bölge yarışmalarında da iddialı olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim