1 Kasım’da yapılacak milletvekilliği genel seçimleri için seçime katılacak siyasi partiler, milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ikinci sırasını Çerkezköy oluşturdu. Ön seçimden ilk sırada çıkan Dr.Candan Yüceer adaylık sıralamasında ikinci sırada yer aldı.

Çerkezköy Bakış –
1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için seçime katılacak siyasi partiler, milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu.

AK PARTİ’NİN ADAYLARI


AK Parti’de ilk sırada Mustafa Yel yer alırken ikinci sırada ise Ayşe Doğan yer aldı. AK Parti’nin üçüncü sırasında Metin Akgün, 4.sırasını Ali Gümüş, 5.sırasında Ömer Karadeniz yer alırken 6.sırada ise Adnan Argan yer aldı.

CHP’DE ADAYLAR DEĞİŞMEDİ

7 Haziran’da yapılan seçimler öncesi Tekirdağ’da ilk sıra dışındaki 5 adayını ön seçim ile belirleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday sıralaması değişmedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak,  Dr. Candan Yüceer ile Emre Köprülü yer alırken 4.sırada İlhami Özcan Aygün, 5. sırada Kapaklı’dan Arzu Mandalı Sucu, 6. sırada ise Şerafetdin Terzi yer aldı.

MHP’DE 2 ADAY LİSTE DIŞI KALDI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde de 6 adaydan 4’ü listedeki yerini korurken, 2 kişi ise liste dışı kaldı. 7 Haziran seçimleri öncesinde Tekirdağ 1. Sıra milletvekili adayı olan mevcut Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, yine listenin ilk sırasında yer aldı. MHP Tekirdağ Milletvekili aday sıralamasında Hakan Özgül ikinci sırada yer alırken, Muhammer Varol üçüncü sırada, İsmet Fıçıcı da dördüncü sırada yer aldı. 7 Haziran seçimleri öncesinde aday olan Arif Yalçın ve Kamil Günay’ın yer almadığı listede beşinci sırada Ergün Vardar yer alırken, altıncı sırada ise Tunus Tuğu yer aldı.
Editör: TE Bilisim