Transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağspor 2.Lig ekiplerinden Kartalspor’dan kanat oyuncusu Rıza Şen, 3.Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’un golcü oyuncu Uğur Uğur ile yine 3.Lig ekiplerinden Maltepespor’ndan
Fuat Erarslan’ı renklerine bağladı.

Çerkezköy Bakış -
Tekirdağspor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor.

RIZA ŞEN TEKİRDAĞSPOR'DA


3.Lig’in yeni ekiplerinden Tekirdağspor,  2. Lig ekiplerinden Kartalspor'un kanat oyuncusu Rıza Şen’i renklerine bağladı. Kariyerinde önemi takımlar ve Süper Lig, PTT Ligi deneyimleri olan Rıza Şen yeni sezon için iddialı konuştu. İmza töreninde konuşan Rıza Şen şunları söyledi: “3. Lig’e gelmemin tek sebebi bu büyük camiayı i hak ettiği üst liglere biran önce çıkarmaktır. Birçok teklif vardı. Tekirdağspor’u seçmemde en büyük etken gelip görüştüğüm insanların başarıya olan istek, inancı ve verdiği güvendi. Ben duygusal bir oyuncuyum. İnşallah en kısa zamanda alışır adapte olur ve formanın hakkını veririm. Büyük Tekirdağspor taraftarına selam olsun”

“TEKİRDAĞSPOR İÇİN GELDİM”


Sarı-siyahlı ekibin bir diğer transferi 3. Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşaspor’un genç ve başarılı oyuncusu Uğur Uğur oldu. Geçtiğimiz sene Gaziosmanpaşa forması ile 12 gol atan Uğur, 3. Lig’de toplam 102 maçta 48 gol istatistik verisine sahip. İmzayı attıktan sonra Tekirdağspor’un resmi sitesine açıklamalarda bulunan Uğur Uğur "Tekirdağspor gerçekten büyük bir camia. Bu zaten medyadan görüyor, çevreden de biliyorduk. Bu sezon için üst liglerden iyi teklifler aldım ama burası için arada hatırı kırılmayacak dostlar, abiler vardı, Tanışmak için geldim, başkanla yönetimle tanıştım ve hemen imzayı attım. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Tekirdağsporumuzun başarısı için elimden geleni yapacağım. Taraftar gollerime hazır olsun” diye konuştu.

TECRÜBELİ OYUNCU TEKİRDAĞSPOR’A İMZAYI ATTI


Tekirdağspor, 3.Lig ekiplerinden Maltepespor’ndan tecrübeli oyuncu Fuat Erarslan’ı renklerine bağladı. Yıllarca 1. Lig ve 2. Lig de oynayan Fuat Erarslan şunları söyledi: “Futbolu çıkış yerim Trakya’da bırakmak istiyorum ve kendimden son derece eminim. Tekirdağspor başarıya aç bir camia ve bunun hakkını verecek bir yönetimi olduğunu anladım. Kendileriyle konuştuk. Arada arkadaşlar da vardı ve şuan buradayım ve mutluyum. Sarı siyahlı ekibin başarısı için tüm gücümle sahada olacağım. Taraftarımız rahat olsun. Zaten iyi takım vardı. Takip ediyordum ve iskeleti korunarak hocamızın istediği takviyelerle en kötü play-off oynayacağımızdan şüphem yok”

“DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR”


Transferlerin ardından konuşan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu şunları söyledi: “Sponsor ve belediye desteği şuana kadar kesinleşmedi fakat biz her ihtimale karşılık yerimizde, görevimizdeyiz. Gönül ister ki geçen seneki gibi Kadir başkan ve sponsor firmalar yanımızda olsun. Çünkü bu bütçeleri, bu yükü kurumların desteği olmadan tek başına şahsi olarak kimse taşıyamaz. Sponsor firma ile görüştük. Seçim süreci ve ekonomik piyasaları öne sürüyor. Kadir başkan ise ‘profesyonel oldunuz para çıkışı yapamam, formül arıyorum’ dedi. Kendisinin samimiyetine inanıyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde bu konuşulanların hepsi somut desteklere dönecek ve rahatlayacağız.

“İYİ BİR TAKIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”


Biz olduğumuz sürece başarı ve heyecan hep olmuştur. Fakat hem kurumlar hem de halkımızın da maddi olarak desteğine ihtiyacımız var. Çünkü hedefler büyüdükçe maliyetlerde büyüyor. Şuan en az 3 oyuncu daha alacağız. Bunlar üst liglerden iyi takımlardan oyuncular. Kendileri ile anlaştık fakat kulüplerinin isteği yüksek bonservis maliyetleri var. Hiç acelemiz yok. Lige daha çok var ve doğru seçimleri yapamaya çalışıyoruz.”
Editör: TE Bilisim