Çerkezköy Bakış - Teknoloji her alanda olduğu gibi eğitim alanında da hızla gelişiyor. Bu kapsamda, Tepe Ortaokulu yönetimi, öğrencilerin en gelişmiş eğitim teknolojisini kullanmaları, zor ve karmaşık görülen dersleri eğlenerek kolay bir şekilde öğrenebilmeleri ve kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesi için 3D Teknoloji Sınıfı oluşturmaya karar verdi. 40 bin liraya mal olan sınıfın oluşturulması ve Fen Laboratuar malzemelerinin yenilenmesini Okul Aile Birliği finanse etti.

AÇILIŞI YAPILDI

Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler ve Matematik derslerinden 350 video ve 150 simülasyon bulunduğu 3D Teknoloji Sınıfının açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfice ve okul müdürleri katıldı.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Okul Müdürü Mehmet Erçin, sınıfın oluşturulmasında destek veren herkese teşekkür etti. 3D Teknoloji Sınıfının tanıtımını ise Fen ve Teknoloji Öğretmeni Müjdat Özbay yaptı. Tanıtımın ardından bu yıl 4’üncüsü Düzenlenen Geleneksel İngilizce Kelime Oyunu Turnuvasında dereceye giren öğrenciler  Efnan Törnük (Çerkezköy Tepe Ortaokulu), Tankut Bayramoğlu (75.Yıl Ortaokulu), Berat Demiryürek(İmam Hatip Ortaokulu) ve Burcu Eren’e (Nurullah Narin Ortaokulu) ödüllerini Kaymakam Abban verdi. Dereceye giren okullar Çerkezköy Tepe Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu’na ödülleri ise İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş takdim etti. Program sonunda Resim ve Teknoloji tasarım sergisi gezildi.

Editör: TE Bilisim