Çerkezköy Bakış - Lüleburgaz Belediye AŞ firmasında görev yapan 226 personel, DİSK Genel İş Sendikası'na üye olarak iş yeri temsilcilerini seçti.

TEK LİSTE İLE GERÇEKLEŞTİ
1 Nisan itibariyle Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri AŞ bünyesinde kadrolu olarak çalışmaya başlayan temizlik personeli için DİSK Genel İş Sendikası üye çalışmalarına başlayıp, 226 personeli sendikaya dahil etti.
DİSK Genel İş Trakya Şube Saymanı Caner Makasçı, Trakya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Necmi Arda, Temsilciler Çiğdem Özyürek ve Meral Köprülü’nün katılımı ile yapılan iş yeri temsilci seçimi tek liste ile gerçekleştirildi.

226 ÜYE
Aydemir Öztürk, Erol Çaça ve Gökhan Asal'dan oluşan temsilciler üyelerin oylarıyla Lüleburgaz Belediyesi Personel AŞ'nin iş yeri temsilcileri seçildi.
Trakya Şube Saymanı Caner Makasçı, burada yaptığı açıklamada, Genel İş Sendikası olarak üye çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Trakya bölgesinde kadroya geçen personelleri sendikaları bünyesinde aldıklarını belirten Makasçı, Lüleburgaz'da da 226 çalışanı üye yapıp iş yeri temsilcilerini belirlediklerini kaydetti.

AA
 

Editör: TE Bilisim