Çerkezköy Bakış - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, görevde yükselen personellerin listesini açıkladı. Görevde yükselen personellerinin belirlendiği Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna ait karar Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı. Karara göre Çerkezköy’de görev yapan Cumhuriyet Savcıları Yüksel Günarslan, Gürcan Kaya ve Süleyman Konar ile Hakim Akın Gürlek terfi aldı.

RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

Resmi Gazete’de yayınlanan kararda, 30.04.2016 tarih itibari ile 1’inci dereceye yükselip 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 32’nci maddesi uyarınca 30.04.2016 tarihinden geçerli olmak üzere ilk defa birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulan adli ve idari yargı hakim ve cumhuriyet başsavcı ve savcılarının isimleri, Nisan 2016 dönemi sonuna kadar bitirilip Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca yükseltilmelerine karar verilen asli yargı hakim, cumhuriyet başsavcı ve savcıların isimleri yer alıyor.

TERFİ ALDILAR

Karara göre Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Yüksel Günarslan 3. derecede mümtazen yükselmeye layık görülürken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya da 4.derecede mümtazen yükselmeye layık görüldü. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Süleyman Konar 6.dereceye yükselmeye layık görülürken,  Çerkezköy’de görev yapan Hakim Akın Gürlek de 3.derecede mümtazen yükselmeye layık görüldü.
Editör: TE Bilisim