Çerkezköy Bakış - Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı’na getirilen Serkan Karagöz, yaptığı basın açıklaması ile yeni yönetimi tanıttı.

“HER ZAMAN ÇERKEZKÖY'E HİZMET ETMEKTEN DOLAYI GURUR DUYUYORUM”

Karagöz açıklamasında, “Ben bir Çerkezköylü olarak benim Çerkezköy’ü ne kadar çok sevdiğimi hepiniz bilirsiniz. Her zaman Çerkezköy'e hizmet etmekten dolayı gurur duyuyorum. Bildiğiniz gibi Çerkezköy Türk Hava Kurumu Şube Başkanı ve yönetimi sağlık nedenlerinden dolayı istifa ettikleri için Türk Hava Kurumu ve Çerkezköy Şube Başkanlığı teklifi bana yapıldı. Ben de hizmet adamı olduğum için yüce Atatürk’ün kurduğu bu önemli kurumun bir parçası olmayı kabul ettim. Bu arada 11 Şubat'ta Türk Hava Kurumu Başkanı Sayın Abdullah Kaya Bey ve yönetim kurulu Çerkezköy’e gelerek bizleri ziyaret ettiler. Ben de pazartesi günü Ankara'ya giderek bana bu görevi layık gördükleri için Türk Hava Kurumu Başkanı Abdullah Kaya ve yönetimine teşekkür ettim. Tabii ki bu arada kurulduğu günden bugüne bu kuruma hizmet eden bir sürü insanlar, gelmiş geçmiş dostlar var. Vefalı bir adam olduğum için hep söylerim vefasızlığı da hiç sevmem yakından tanıyan eski arkadaşlarım da bilirler. Dolayısıyla ben burada daha önce Türk Hava Kurumu başkanlığında, yönetim kurullarında görev yapan, yine aynı şekilde Türk Hava Kurumu kurucu başkanı sayın Nail İşcan beye, sayın eski başkanlardan Mustafa Zümbül beye, yine eski başkanlardan sayın Sadık Gürsoy beye, yine yönetim kurulunda başkan yardımcılığı yapan daha önce Mehmet Durmuş beye ve bütün gelmiş geçmiş yönetim kurullarına hepsine çok teşekkür ediyorum. Ahirete göç eden daha önceki üyelerimize de hepsine Allah'tan rahmet diliyorum. Sizler de bu konuda biliyorsunuz. Daha önce de çeşitli STK’larda çalıştım. Aşağı yukarı çoğunda görev almışımdır. Bugün artık bu kurumdayız. Bu kurum için hizmet edeceğiz. İnşallah Allah'ın izniyle sizlerin bize vereceğiniz destekle benim yönetim kurulu arkadaşlarımla. Yine aynı şekilde saymanımız buraya çok ömrünü vermiş bir arkadaşımız Rabia hanım. Ona da çok teşekkür ediyorum. Kendisi 25 yıl bu kuruma hizmet etmiş bir insan. Ondan da Allah razı olsun. Dolayısıyla bunlar unutulacak şeyler değil, bunlar güzel hizmetler. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“BUNLAR VARSA BİZLER VARIZ”

Türk Hava Kurumu’nun diğer kurumlar ile karıştırıldığını ifade eden Karagöz, “İnsanlar bazen Türk Hava Kurumu, Mehmetçik Vakfı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı olarak da karıştırıyorlar. Ama bizim Mehmetçik Vakfı ile hiçbir ilgimiz yok. Ben şu anda Türk Hava Kurumu başkanlığı görevine getirildim. Bir omuzumuzda Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı olacak, bir omuzumuzda da Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı olacak. Yine söylediğim gibi hepimiz el ele vererek, bu kurumlar Ahmet'in, Mehmet'in kuruluşu değil. Bunlar devletimizin kuruluşu. Bunlar varsa bizler varız. Çünkü özellikle son yapılan çalışmaları yakından izliyorum. Türk Hava Kurumu başkanımız da var gücüyle yeni yeni hamleler yapmak üzere aşırı derecede çalışır vaziyette. Çok güzel hizmetler vermeye çalışıyor. Yönetim kurulu ona keza. Onlara da buradan çok teşekkür ediyorum. Sağ olun hepinize hayırlı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

ROZET TAKTI

Karagöz açıklamasının ardından yönetime katılan yeni üyelere rozet taktı.  Karagöz’ün yönetiminde ise Başkan Yardımcısı M. Günay Gökçe, Rukiye Yavuz, H. Birol Göre, Kenan Tatlı yer aldı.

Editör: TE Bilisim