Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, Kurban Bayramında toplanan deriler ve vatandaşlar tarafından verilen fitre ve zekat bağışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

“BU BİRİNCİLİKLER BİZİ DAHA ÇOK MOTİVE EDİYOR”

Karagöz, “THK Çerkezköy Şubesi olarak deri toplamada Tekirdağ birincisi olduk. Şubemiz olarak THK’na deri toplamada 55 bin liralık bir gelir kazandırdık. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Fitre ve zekat toplamada da THK Çerkezköy Şubesi olarak Trakya birincisiyiz. Bu birincilikler bizi daha çok motive ediyor. Fitre ve zekat toplamada da gelirimiz 220 bin TL. Yani toplamda Çerkezköy olarak deri ve fitre toplamada 275 bin lira gelir elde ettik. Bu bizim için gurur verici. Ama biz bununla da kalmayacağız. Önümüzdeki yıllarda da inşallah bununda üzerine çıkacağız. Trakya bazına baktığımızda da deri toplamada Tekirdağ, Trakya’da birinci oldu. Onunla da gurur duyuyoruz. Tekirdağ’da ki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu sene çok güzel ekip çalışması yaptık. Hem Çerkezköy THK şubesi olarak hem de Çerkezköy ve Kapaklı’daki çiftlik sahiplerine de teşekkür ederim. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay‘a teşekkür ederim. Bize araç ve ekipleriyle güzel bir çalışma ortamı hazırladılar. Hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimizle birlikte güzel bir aile olup hizmet ağı oluşturduk. Hepsine teşekkür ederim.” dedi.

“ÇOK ÜZGÜNÜZ”

THK’da daha yönetim kurulu üyeliği yapan Mehmet Durmuş’un vefat etiğini ve bu yüzden üzgün olduklarını belirten Karagöz, “Mehmet Durmuş ağabeyimizi genç yaşta kaybettik. Ondan dolayı da çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim