Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, THK’nın 91. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Zümbül, ziyaretinde Başkan Akay’a THK Genel Merkezi adına teşekkür plaketi takdim etti.

Çerkezköy Bakış -
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

ZİYARETTE BULUNDU

Dün saat 11.00’da düzenlenen ziyarete THK Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Gürsoy ile THK Çerkezköy Şube Sekreteri Rabia Ersoy da hazır bulundu. Mustafa Zümbül, THK olarak buyıl 91.kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını söyleyerek “THK 91 yaşındı. Bu mutlu günü sizlerle paylaşma adına bugün buradayız” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Akay’a THK Çerkezköy Şubesi’ne katkıları nedeniyle teşekkür ederek “THK’ya her adımda katkılar sunuyorsunuz. Kurumun adına desteklerinizden mutluluk duyuyoruz. THK Genel Merkezi de sizlere katkılarınıµz nedeniyle teşekkür plaketi gönderdi.” diye konuştu. THK’nın 91.kuruluş yıl dönümü etkinliklerine Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak başladıklarını kaydeden Zümbül “Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

“SİZLERLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Başkan Akay’la birlikte çalıştıkları için mutlu olduklarını ifade eden Zümbül “Ne mutlu bize ki sizin gibi değerli yöneticilerle birlikte çalışıyoruz. Bundan sonra da bizlerin yanında olmanızı diliyoruz. Üzerimize düşen bir çalışma olması halinde elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyorum. ” ifadelerine yer verdi.

AKAY: “KATKILARIMIZ SÜRECEK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek THK Başkanı Mustafa Zümbül’e teşekkür etti. Akay, THK ile gönül bağının olduğunu söyleyerek “Bizler de sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Kuruluş yıl dönümünüzü tebrik ediyoruz. Nice 91’li yıllara diliyoruz.” Başkan Akay, plaket için THK’ya teşekkür ederek, katlılarının süreceğini ifade etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, ziyaretin sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a THK Genel Merkezi adına teşekkür plaketi takdim etti.
Editör: TE Bilisim