Çerkezköy Bakış - Türk Metal Sendikası ile MESS ortak eğitim projesi kapsamında Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, 45 üyesini eşleri ve çocukları ile birlikte Ankara’ya eğitime gönderdi. 3 günlük eğitimin ardından Anıtkabir’i de ziyaret edecek olan 107 kişi, ziyaretin ardından Çerkezköy’e dönecek.

UZMANLARDAN EĞİTİM ALACAKLAR

45 üye, eş ve çocukları toplam 107 kişi Pazar günü sendika binası önünden uğurlandı. MESS eğitimlerinin aralıksız olarak her ay devam ettiğini belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Ankara Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenecek olan MESS eğitiminde katılımcıların Dr. Veli Fatih Güven'den “Sendikal İlişkiler”, MEV Eğitim Uzmanlarından “İnsan İlişkileri ve İletişim, Toplam Kalite Yönetimi, Uzlaşma Teknikleri ve Atatürkçülük”, Prof. Dr. Hasan Ünal'dan “Endüstri İlişkileri”, Avukat Taliphan Kıymaz'dan “İş Hukuku”, Uğur Civelek'ten “Genel Ekonomi”, Sinan Vargı'dan “Sigaranın Zararları” konularında eğitim alacaklarını kaydetti.

3 GÜN SÜRECEK

MESS eğitimi için Ankara’ya giden üyeler, eşleri ve çocukları eğitim sonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabir'i de ziyaret edecekler. Üyeler ve aileleri 3 gün sürecek olan MESS eğitiminin ardından Çerkezköy’e dönecek.
Editör: TE Bilisim