Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sözleşmenin karşılıklı mutabakat çerçevesinde imzalanmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

“SÖZLEŞMEMİZ TÜM İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emeğin en yüce değer olduğunu savunduk ve çalışanlarımıza emeklerinin karşılığını verme gayreti içerisinde olduk. Bugün de burada toplu sözleşmeyi imza altına almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşmemiz tüm işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Gönül ister ki çalışanlarımıza her zaman daha fazlasını verelim. İmkanlar ölçüsünde en iyi artışı gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonra da halkımıza en iyi hizmeti vermek için tüm çalışanlarımızla birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından 1 Ocak 2022-31 Aralık 2024 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Turhan Toprak ve Disk - Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak tarafından imzalandı. İmza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal’ın yanı sıra, ilgili daire başkanları, Personel A.Ş.  ve sendika yetkilileri de hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim