Çerkezköy Bakış - Haziran ayında katıldığı son iki turnuvada elde ettiği derecelerle göğsümüzü kabartan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Caner Arslan, Bu yıl 661’incisi düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek madalya sözü verdi.

TOZKOPARAN BOYDA MÜCADELE EDİYOR

İlk olarak 3-5 Haziran tarihlerinde İzmit Atletizm Pisti'nde düzenlenen 14’üncü geleneksel Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde, gümüş madalya kazanan Caner Arslan, ilçenin gurur kaynağı oldu. Tozkoparan Boyda mücadele eden Caner Arslan, rakiplerini tek tek yenerek, kürsüye çıktı. Caner Arslan daha sonra 12 Haziran tarihinde düzenlenen 115. Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ederek bir kez daha gümüş madalya kazandı.

MADALYA SÖZÜ VERDİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Caner Arslan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güreş Antrenörümüz Fatih Dağdelen ile Kulüp Başkanı M. Şahin Yılmaz’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da spora ve sporcuya elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Arslan’dan Kırkpınar için madalya sözü alan Başkan Akay, başarılı sporcuyu altın ile ödüllendirdi. 

Editör: TE Bilisim