Çerkezköy Bakış - Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi’ndeki şube açılışına, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade, TSK Güçlendirme Vakfı İstanbul Bölge Temsilcisi Ferhat Özgen, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkan Serkan Karagöz ve yönetimi katıldı.

“BUNU ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ”

Törende açılış konuşmasını yapan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şube Başkan Serkan Karagöz, “Bugün burada bildiğiniz gibi ben bir hayırsever kardeşiniz olarak burada yine bir hayır için bulunuyoruz. Sayın genel müdürümün direktifleriyle sayın kaymakamımızın olurlarıyla ilçe başkanlığına getirildik. Dolayısıyla bunu Allah rızası için yapıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleriniz varsa savunma sanayiniz varsa bizler varız, bu ülke var. Ama bu ülke yoksa hiçbirimiz yokuz. Bu nedenle biz güzel hizmetler verebilmek için Çerkezköylü dostlarımızla ele ele verdik” dedi.

“BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN”

Karagöz’ün ardından konuşan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade de, “Benim için çok önemli bir gün. Bölgede ilk defa bir şube binası açıyoruz. Sizlerle beraber olmak benim içim büyük bir şeref” diyerek vakıf hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından vakfa destek veren vakfın mütevelli heyeti üyeleri Ahmet Çetin, Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak’a plaket takdim edildi.

“HEPİMİZ BU HAYIRLARI YAPMAK DURUMUNDAYIZ”

Akabinde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru da, “Bugün iki sevinci ve bir derin üzüntüyü yaşıyorum. Duygu yoğunluğu içindeyim. Çerkezköylü vatandaşlarımızın bana duyduğu o sevgi saygı güven beni motive edecek. 24 yıllık meslek hayatımda Mevla’ma her zaman gece uyurken de bana hizmet etmeyi nasip et diye dua ettim hep. Çünkü necip milletimiz her türlü hizmetin en iyisine layık. Ve Çerkezköylüler de buna en iyi şekilde layık insanlar. Ve Çerkezköylü vatandaşlara hitap ederken de hep Çerkezköy’ümüzün güzel insanları diye hitap ettim. O yüzden duygu yoğunluğu içindeyim. Ancak iki tane de sevincimiz var. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade ile bundan sonra beraber olacağız. Kendisini çok seviyoruz. Değerli paşamız iyi bir devlet adamı. Bir mutluğum da şubesini birlikte burada açıyoruz. Böyle bir yönetim gerçekten ilçemize özellikle Türk Silahlı Kuvvetlerimize yakışan bir yönetimdi. Serkan Ağabeyimizle kısa sürede çok güzel faaliyetlerde bulunduk. Hepimiz bu hayırları yapmak durumundayız. Tek dişi kalmış canavarların panzehridir Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı. Çünkü Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağlı TUSAŞ atak helikopterini, insansız hava araçlarını üretiyor. HAVELSAN, ROKETSAN, ASELSAN gibi nice şirketlerle Türk Silahlı Kuvvetleri savunma sanayimize hayal edemeyeceğiniz kadar dünyada ve bölgemizde bizi güçlü kılan şirketlerin bağlı olduğu vakıf. Bu vakfımızın temelini de Hakkari’den Edirne’ye kadar 85 milyon Müslüman necip Türk milletinin desteklediği bir vakıf” dedi.
Tören açılış kurdelesinin kesilmesi, dernek binası gezilmesi ile sona erdi.  

Editör: TE Bilisim