Çerkezköy Bakış - Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade ile İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu ziyaret etti. Ziyarette, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı fahri tanıtım kurulu üyeleri Serkan Karagöz,  Ahmet Çetin, Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak da hazır bulundu.  
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Ziyaret kapsamında vakfın tarihi ve bugünkü çalışmalarını anlatan Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, ayrıca savunma sanayisi için yüzde 70 yerli üretim yapan ve vakfın şirketleri olan TUSAŞ, ASELSAN, HAVELSAN, ASPİLSAN, ROKETSAN VE İŞBİR ELEKTRİK A.Ş hakkında da bilgi verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Duru, “Genel Müdürümüz, paşamız anlattıkça vakfımız ve vakfımıza bağlı şirketlerle gurur duyduk. Değerli genel müdürümüz emekli Tümgeneral Sadık Piyade’ye ve İstanbul Bölge Temsilcisi emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen paşalarımıza nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Son olarak buradan sevgili dostlarıma, kardeşlerime ve vatandaşlarımıza şunu ifade etmek istiyorum gururumuz TSKGV’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gücümüz ölçeğinde lütfen ama lütfen desteklemeye devam edelim inşallah. Çünkü ülkemiz ve devletimiz tek dişi kalmış emperyalist canavara eyvallah etmiyorsa gurur duyduğumuz vakfımız ve vakfımızın şirketlerinin ürettiği yerli savunma sanayi ürünleri sayesindedir” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü emekli Tümgeneral Sadık Piyade ile İstanbul Bölge Temsilcisi Emekli Tuğgeneral Ferhat Özgen tarafından Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’ya atak helikopteri maketi, Türk bayrağı rozeti ve plaket takdim edildi. Ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade’nin Türk bayrağı rozetini fahri tanıtım kurulu üyelerinin de yakalarına takmasıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim