Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Mehmet Özden, dernek faaliyetlerini değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

“ESKİ HAREKETLİLİĞİMİZ YOK”

2020 yılında tüm dünyanın yeni tip Koronavirüs ile mücadele ettiğini söyleyen Özden, ülkemizde de alınan tedbirlerle sürecin kısa sürede atlatılması temennisinde bulundu. Başkan Özden; “Pandemi süresi boyunca derneğimiz kapalı kaldı. 1 Haziran itibariyle işletmemiz açıldı. Fakat şimdilik durağanlık var eski hareketlilik yok. Biz, bu süreçte gerekli tedbirleri aldık ve hemşerilerimizin sağlığının korunması amacıyla çalışmalarımıza başladık. Maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak derneğimiz düzenlendi. Dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak devam ediyor. İnşallah kısa zamanda bu süreci atlatır ve eski normalimize yeniden döneriz.” ifadelerini kullandı.

“MEVLİD OKUTACAĞIZ”

Özden; “Salgın sürecinin atlatılmasının ardından yine etkinliklerimiz sürecek. Bu süreçte hayatını kaybeden insanlarımız için mevlid programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Süreci tamamen atlattığımız zaman da piknik organizasyonu olabilir. Bunların dışında her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programını bu yıl gerçekleştiremedik. Bunu da telafi etmek ve hemşerilerimize farklı bir etkinlikle karşılamak istiyoruz” diye konuştu.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAMALIYIZ”

“Pandemi sürecinde tedbiri elden bırakmamalıyız” diyerek uyarılarda bulunan Samsunlular Dernek Başkanı Özden, “Bu süreçte hemşerilerimizden beklentimiz sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske kullanmaları. Hala daha tehdit devam ediyor. Normal hayata dönüş olmadı, bununla alakalı hemşerilerimiz dikkatli olsunlar. Tedbiri elden bırakmasınlar. Bu süreci hep birlikte atlatacağız. Birlikte kazanacağız.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim