Çerkezköy Bakış - Hafta sonu Kapaklı’da oynanan Kapaklıspor, 1911 Çerkezköyspor maçının ardından basın açıklamasında 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş, verdikleri mücadeleden dolayı tüm oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ettiğini kaydetti.

“TEKİRDAĞ DERBİSİ OLARAK ANILDI”

Önceki gün yaptığı basın toplantısında konuşan Genel Kaptan Muzaffer Savaş, 1911 Çerkezköyspor ile Kapaklıspor arasında oynanan mücadelenin Tekirdağ derbisi olarak anıldığını kaydetti. Ligin en iyi maçının olduğunu da kaydeden Savaş, bu denli önemli bir maçta aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu da sözlerine ekledi. Savaş, “Bu maç önemliydi ve öncesinde tüm takım en iyi şekilde hazırlandı. Bunun meyvesini de 90 dakika sonunda aldık. Teknik ekibimize, oyuncularımıza ve deplasmana gelen taraftarlara teşekkür ediyorum.” dedi.

BÜYÜK BİR FEDAKARLIK GÖSTERDİ

Muzaffer Savaş oyunculara iki gün izin verdiklerini ifade ederek, “Bugün itibariyle de Pazar günü evimizde oynayacağımız Aşağı Sevindiklispor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacağız. Defans oyuncumuz İsmail, ilk yarının son pozisyonunda sol baş parmağı kırıldı ve ikinci yarıda bu şekilde oynayarak büyük bir fedakarlık örneği göstermiş oldu. Metin’in de ayak bileğinde sıkıntı vardı ama sorun çıkmadı. Tezcan, Saray maçında gördüğü kırmızı kartın ardından bir maç ceza aldı ve Aşağı Sevindikli maçında formasına kavuşacak” diye konuştu.

LİDER KAPATTIK

Savaş son olarak, “Bizi sevindiren başka bir konu, bir bütün ve takım olduğumuzu Kapaklı maçında gördük. Maç öncesinde çok eleştiriler aldık ama oyuncularımız kimseyi aratmadı ki kaliteli bir takım kurduğumuzu herkes görmüş oldu. 33 puanla ilk devreyi lider kapattık. Ligin en çok kazanan ve en az gol yiyen takımıyız. Gol yollarında sıkıntı çekmiyoruz ama defans hatlarında biraz sıkıntımız vardı. Maç sonunda canlı yayında konuşan kaptanımız Deniz, ilk defa bu kadar inanan bir taraftarın kendilerini desteklemesinin mutluluk verici olduğunu dile getirdi. Ligin sonuna kadar bizlere inanan tüm futbolseverleri maçlarımıza bekliyor ve bizleri desteklemelerini rica ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim