Tekirdağ Motor Sporları Derneği tarafından Tekirdağ’da düzenlenen Tuning Fast 2016’ya Çerkezköy’deki otomobiller damga vurdu. Türkiye’nin çeşitli ilçelerden gelen yaklaşık 750 otomobil desibel, güzellik ve motor kuvvetleri kategorilerinde boy gösterdi. Çerkezköy’den 2 otomobil birincilik, bir otomobil de desibel kategorisinde ikincilik elde ederken, güzellik yarışmasında da bir ikincilik, bir de üçüncülük derecesi alındı.

Trakya Tuning, Tekirdağ Tuning Fast 2016’da Çerkezköy’ün adını duyurmayı başardı.

BAŞARI POZU VERDİLER


Tekirdağ’da hafta sonu düzenlenen Tuning Fast 2016’dan derecelerle dönen Çerkezköy ekibi önceki gün Çerkezköy’de başarı pozu verdi. Yapılan yarışmanın ana sponsoru olan ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren Çakır Sound’un da sahibi olan Yalçın Çakır, ortak paydalarının Çerkezköy olduğunu kaydetti. Çakır, “Düzenlenen yarışmada biz Çerkezköy ekibi olarak dereceler elde ettik. Trakya Tuning, Sıkıntılı Grup ve Çakır Sound olarak Çerkezköy adına aldığımız derecelerden dolayı mutluyuz. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde azim ve kararlılıkla çalışmalarımız devam edecek ve her yapılan yarışmada Çerkezköy’ün adını duyurmak için emek vereceğiz. Bu anlamda bizlere desteğini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”


Çakır’ın ardından konuşan Trakya Tuning Başkanı Mustafa Can ise, Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti. Can konuşmasının devamında ise, “Trakya Tuning TT ailesi olarak en iyi şekilde Çerkezköy’ü temsil ettik. Çerkezköy’de kimseyi ayırt etmeksizin bu grubu kurduk ve yarışmalarda dereceler elde etmeye başladık. Bundan sonraki yarışmalarda da otomobillerimizle en iyi dereceleri kazanıp Çerkezköy’ümüzün ismini Türkiye’de duyurmak istiyoruz. Bu yarışmalarda emeği çok olan ‘Sıkıntılı Grup’ kurucusu Emre Çetin arkadaşımıza da teşekkür ediyoruz. Tüm araçlarımızın ses sistemlerini kendisi ve çalışma ekibi yaptı. Bizlerin ortak paydası Çerkezköy’dür.  Birlik ve beraberlik içerisinde başarılılarımızın arkası gelecektir. Önümüzdeki yakın bir süreçte Çerkezköy Belediyemiz ve Sponsorların desteği ile Çerkezköy’de bir Tuning Fast düzenleyeceğiz.” dedi. Mustafa Can’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan Emre Çetin de, “Elde edilen başarılardan dolayı mutluyuz. Biz ‘Sıkıntılı’ diye bir grup kurduk ve bu isim altında birçok sıkıntının altından kalktık. Başarılarımız bundan sonraki yarışmalarda da devam edecektir.” dedi.

DESİBEL VE GÜZELLİK YARIŞMASINDA DERECELER ELDE EDİLDİ


Tekirdağ’da düzenlenen yarışmada Çerkezköylü modifiye severler desibel yarışmasında iki birincilik ve bir ikincilik elde ederken, güzellik yarışmasında ise bir ikincilik, bir de üçüncülük derecesi elde ettiler.
Editör: TE Bilisim