Türk Hava Kurumu’nun 91’inci kuruluş yıl dönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı. THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, THK’nın 91.kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek “Halkımızın olağanüstü desteğiyle bu zorlu yolda Türk Hava Kurumu olarak birçok başarıya imza attık. 91 yıllık bu güzide Cumhuriyet Kurumu’nun Çerkezköy şube başkanı olmaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Türk Hava Kurumu’nun 91’inci kuruluş yıldönümü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla kutlandı.

ÇELENK SUNDULAR

Cumhuriyet Meydanı’nda dün saat 10.00’da düzenlenen törene THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, THK Çerkezköy Şube Sekreteri Rabia Ersoy ve THK Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Gürsoy katıldı. Zümbül, 91. Yıl Kuruluş Yıl Dönümü anısına THK çelengini de Atatürk Anıtı’na THK Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte sundu. Çelenk sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

“BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATILDI”

Çelenk sunumu sonrasında konuşan THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Halkımızın olağanüstü desteğiyle bu zorlu yolda Türk Hava Kurumu olarak birçok başarıya imza attık. 91 yıllık bu güzide Cumhuriyet Kurumu’nun Çerkezköy şube başkanı olmaktan büyük onur duyuyorum. Türk Hava Kurumu ve Türk Havacılığı uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, emeği geçenleri saygıyla anıyorum” diye
konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Zümbül, THK olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi: “Bundan sonra da çalışmalarımızı, enerjimizi sonuna kadar devam ettirmeye çalışacağız. Kuruluş yıl dönümü kapsamında da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanımız Vahap Akay ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Erdoğan’ı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler vereceğiz. Ayrıca ilçemizde THK Şubesini kuran Nail İşcan’ı da evinde ziyaret edeceğiz”
Editör: TE Bilisim