Kuruluşundan bugüne birbirinden başarılı çalışmalarla sanatseverlerden tam not alan Çerkezköy Türk Müziği ve Kültür Evi Derneği yeni dönem çalışmalarına başladı. Dernek Başkanı Ali Günal Kahramanoğlu Dernek Onursal Başkanı Şef Hüsnü Tiryaki önderliğinde yapılacak çalışmalara halk müziğine ilgi duyan tüm sanatseverleri beklediklerini söyledi.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Türk Müziği ve Kültür Evi Derneği’nde yeni dönem çalışmaları başladı.

DERNEK MERKEZİ’NDE YAPIYOR

Geçtiğimiz yıl birbirinden başarılı konserlere ev sahipliği yaparak sanatseverlerin büyük beğenisi toplayan Çerkezköy Türk Müziği ve Kültür Evi’nde çalışmalar her Salı akşamı saat 20.00’da Gabralı İş Merkezi’ndeki dernek merkezinde yapılıyor.

KAHRAMANOĞLU DAVET ETTİ

Dernek Başkanı Ali Günal Kahramanoğlu yeni dönemde Şef Hüsnü Tiryaki önderliğinde yapılacak çalışmalara halk müziğine ilgi duyan tüm sanatseverleri beklediklerini söyledi.

ÜCRETSİZ DÜZENLENECEK

Kahramanoğlu “Halk müziğine ilgi duyan, sesine güvenen tüm sanatseverlere derneğimizin kapısı sonuna kadar açıktır. Dernek olarak ayrıca halk müziği, bağlama ve ses çalışmasına yönelik ücretsiz kurslar düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Çerkezköy Türk Müziği ve Kültür Evi Derneği’nin ev sahipliğinde geçtiğimiz yıl düzenlenen halk müziği konserleri büyük ilgi görmüştü. Şef Hüsnü Tiryaki; Sanayici, İş adamı ve Kimya Yüksek Mühendisliğinin yanı sıra sanatçı yönüyle halk müziği çalışmalarına öncülük yapıyor. Halk müziğinin geleneksel yapısında önemli bir şahsiyet Şef Hüsnü Tiryaki, Çerkezköy Halk Müziği severlerine kültürel birikimlerini de sunacak.
Editör: TE Bilisim