Çerkezköy Bakış- Türkiye’nin sağlık turizmi konusunda önemli hastanelerinin başında gelen ve dünyanın birçok yerinden çok sayıda yabancı hastanın geldiği Çerkezköy İrmet Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, esnafa önemli katkı sağlayacak bir öneri sundu.

“BİZ BU BROŞÜRLERİ KENDİLERİNE İLETİRİZ”

Türker, sosyal medya hesabından “Çerkezköy ve Kapaklı Esnafının Dikkatine” diyerek yaptığı paylaşımda, “Tedavi için yurt dışından gelen hastalarımız ve refakatçileri, ülkemizdeki fiyatları ucuz bulmakta ve alışveriş yapmak istemektedir. Bu nedenle çanta, ayakkabı, giyim-kuşam, hediyelik eşya, altın vs gibi onların almak isteyeceği ürünler satıyorsanız ya da restaurant, pastane, otel veya kuaför vs gibi ilgi gösterecekleri bir mekan işletiyorsanız, dükkanınızın yerini gösteren bir kroki de içeren İngilizce ufak bir broşür hazırlarsanız biz bu broşürleri kendilerine iletiriz. Belki böylece hem hastalarımıza kolaylık olur hem de alışveriş yapmayacak olanlara da alışveriş yapma isteği gelir ve bu zor günlerde biz de esnafımıza bir miktar destek vermiş oluruz. Tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim.” ifadelerini kullandı.

BOZDAĞ’DAN TEŞEKKÜR

Türker’in yazdığı yazıyı paylaşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “Değerli hocam tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlarımızın adına çok ama çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.  Selam, saygılar.” dedi.

Editör: TE Bilisim