Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 3 gün süren Streetball Turnuvası’na toplam 90 takım katıldı.

Çerkezköy'de 2 polisin yaralanmasına ilişkin 1 zanlı tutuklandı Çerkezköy'de 2 polisin yaralanmasına ilişkin 1 zanlı tutuklandı

6 KATEGORİ

Minik Kızlar, Minik Erkekler, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler ve Büyük Erkekler olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilen Streetball Turnuvası’nı final müsabakaları ile sona erdi. Kategorilerinde dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı tarafından verildi. Yılancı “Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. Başarılı olan takımları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Çerkezköy Belediyesi Streetball Turnuvası’nda Minik Kızlar kategorisinde ‘Kaybol Yaa’ takımı 1’inci olurken; ‘Çerkezköy Kent Konseyi’ takımı 2’nci oldu. Minik Erkekler kategorisinde ise 1’inci ‘Çerkezköy Kent Konseyi’ olurken, 2’nci ise ‘4 Adam’ takımı oldu.

Yıldız Kızlar kategorisinde 1’inci ‘Ne Oluyo Yaa’ takımı olurken, 2’nci ise ‘Net Pozitif’ takımı oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise ‘Çerkezköy Kent Konseyi Basketin Yıldızları’ takımı  1’inci, ‘Caption’ takımı 2’nci oldu. Genç Erkekler kategorisinde ise 1’inci ‘Foodie Craft’ takımı olurken, 2’inci ‘Riziko’ takımı oldu. Büyük Erkekler kategorisinde 1’incisi ‘Gerçek Kara Delik’ takımı olurken, ikincisi ‘Bal Kaymak’ takımı oldu. Ayrıca düzenlenen 3’lük yarışmasının şampiyonu Salih Erbay oldu.

Muhabir: Tuba TURHAN

TEPEEE

TEPE-1

Editör: Nursema İnan Salman