Çerkezköy Bakış - İki sene önce çek-senet dolandırıcılığı iddiasıyla cezaevine giren ve ardından tahliye olan Cüneyt Enez, dün Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

2014 yılında hakkında çek-senet dolandırıcılığı iddiasıyla cezaevine giren ve daha sonra tahliye olan Kapaklı Belediyesi eski zabıta memuru Cüneyt Enez, dün de hakkında birden fazla suçtan dolayı Kapaklı Emiyeti tarafından Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.

UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Çorlu’da trafik uygulaması yapan bir polis memurunun üzerine araç süren şahısın da Cüneyt Enez olduğu tespit edildi. Hatırlanacağı üzere, Muhuttin Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan trafik uygulamasında polis memuru Hüseyin Bıyıkoğlu’nun dur ihtarına uymayan ve polis memuru Bıyıkoğlu’nu otomobili ile ezen şahısın aranmasına başlanılmıştı. Yapılan araştırmalar neticesinde ise o şahısın Kapaklı’dan Cüneyt Enez olduğu tespit edilmişti.

DOSYA KABARIK

Hakkında evrakta sahtecilik başta olmak üzere birkaç dosyadan kesinleşmiş cezası olan ve aranması olduğundan dolayı trafik uygulamasında Polis’in dur ihtarına uymayarak kaçan Cüneyt Enez’in ayrıca Kapaklı’da bulunan bir müteahhiti de tehdit etmesinden dolayı arandığı öğrenildi.

VELİKÖY’DE YAKALANDI

Konu ile ilgili geniş bir soruşturma başlatan Kapaklı Emniyeti, Cüneyt Enez’in Veliköy’de olduğunu tespit etti. Önceki akşam yapılan operasyonla Veliköy’de bulunan Enez’i gözaltına alan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Cüneyt Enez’i dün Çerkezköy Adliyesi’ne sevk etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ


Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Cüneyt Enez, 2 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
Editör: TE Bilisim