U-19 Ligi C Grubu’nda ikinci devreye bugün oynanacak ikinci devre ilk hafta maçlarıyla devam edilecek. Haftanın programı şöyle: “Çorluspor-Saray Belediyespor, Çerkezköy Doğanspor-Karaağaçspor, Ergene Belediyespor-1911 Çerkezköyspor”

Çerkezköy Bakış -
U-19 Ligi C Grubu’nda  ikinci devre müsabakaları oynanacak.

MAÇLAR BUGÜN OYNANACAK

Haftaya 11 puanla ilk sırada giren 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Ergene Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ergene Sahası’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. 1911 Çerkezköyspor 5 maçta 3 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 11 gol atan 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise 4 gol gördü.

DOĞANSPOR VELİKÖY’DE OYNAYACAK

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile Karaağaçspor karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 12.00’da başlayacak. Çerkezköy Doğanspor haftaya 9 puanla 3.sırada girdi. 5 maçta 3 galibiyet alan Çerkezköy Doğanspor 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 15 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde ise 7 gol gördü. Karaağaçspor ise haftaya 7 puanla 4.sırada girdi. 5 maçta 2 galibiyet alan Karaağaçspor 1 karşılaşmadan beraberlik 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 11 gol atan Karaağaçspor kalesinde 12 gol gördü.

ÇORLUSPOR SON SIRADA

Çorlu Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak karşılaşmada Çorluspor ile Saray Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bugün oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Saray Belediyespor haftaya 10 puanla 2.sırada girdi. 5 maçta 3 galibiyet alan Saray Belediyespor 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Çorluspor ise 1 puanla son sırada yer alıyor. 5 maçta 1 beraberlik alan Çorluspor 4 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 6 gol atan Çorluspor kalesinde ise 21 gol gördü.
Editör: TE Bilisim