Çerkezköy Bakış - Öte yandan Kapaklı Sitespor’un yeni yönetimi ve U16 takımı düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Şampiyon gençlere kupalarını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin takdim etti.

NAMAĞLUP LİDER TAMAMLADI

Altyapıya verdiği önem ve elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Kapaklı Sitespor bir başarı daha elde etti. Tekirdağ U16 D Grubu’nda Kapaklıspor, Saray Belediyespor, Çerkezköy 1911 Doğanspor, Tekirdağ Marmaraspor ve Fevzipaşaspor takımlarıyla mücadele eden Kapaklı Sitespor U16 takımı ligi namağlup lider tamamladı. 10 maçın 10’unu da kazanan gençler attığı 76 gole karşılık kalesinde sadece 2 gol gördü.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA EMİN ADIMLARLA GİDİYOR

Türkiye Şampiyonasına gitmek için Çorlu Kültürspor, Marmaraereğlisi Belediyespor ve Muratlı Belediyespor takımları ile play off mücadelesi veren Kapaklı Sitespor U16 takımı burada da rakiplerine aman vermedi. İlk maçta Marmaraereğlispor ile Çorlu General Basri Saran Stadı’nda karşılaşan temsilcimiz Kapaklı Sitespor müsabakayı 3-1 kazandı.

2. maçta Ergene Stadı’nda Çorlu Kültürspor ile karşılaşan temsilcimiz bu müsabakayı da 4-1 kazandı. Son olarak Muratlı Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz bu maçı da 10-0 farkla kazanarak üçte üç yapma başarısı gösterdi.

KUPAYI BAŞKAN ÇETİN TAKDİM ETTİ

Kapaklı Sitespor yönetim kurulu üyeleri ve U16 takımı futbolcuları düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Anadolu Taş Fırın’da düzenlenen iftar sonrasında U16 futbolcularına şampiyonluk kupasını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Kapaklı Sitespor yönetimi takdim etti. Ayrıca Çerkezköy

Ozan Pastanesi de bütün futbolcuların üzerinde fotoğrafı bulunan şampiyonluk pastasını ikram etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu U16 takımını tebrik ederek, Anadolu Taş Fırın ve Ozan Pastanesi çalışanlarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim