Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Tekirdağ 4.Sıra Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 7 Haziran seçimleri sonunda ülkede bir yönetim boşluğunu olduğunu söyleyen Aygun “Şu anda ülke her anlamda bir çöküş yaşıyor. Ekonomiden siyasete sorunlar artarak katlanıyor.

Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Bakış - CHP Tekirdağ 4.Sıra Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun seçim çalışmalarını sürdürüyor.
BAŞKAN AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Milletvekili Adayı Aygun dün Çerkezköy’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çalışmalarına İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek başlayan İlhami Özcan Aygun ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer de yer aldı.
“YÖNETİM BOŞLUĞU VAR”
İlhami Özcan Aygun, ziyaretinde seçim çalışmalarını anlattı. 7 Haziran seçimleri sonrasında hükümetin kurulamadığını söyleyen Aygun, hükümetin kurulamamasındaki tek sorumlunun AK Parti olduğunu söyledi. Ülkenin hem iç hem de dış politikasının artık düzene girmesi gerektiğini ifade eden Aygun “Bir an önce seçimler tamamlanıp ülke geleceği açısından hükümet kurulmalı. 7 Haziran seçimleri sonrasında AKP, sorumluluktan kaçtı. Ülkemizde şu an bir yönetim boşluğu var.
“HER ANLAMDA GERİLEME YAŞANIYOR”
1 Kasım’da yeniden sandığa gideceğiz. Yeniden aynı sorunları yaşamama adına tüm kesimlerin desteğini istiyoruz. Şu anda ülke her anlamda bir çöküş yaşıyor. Ekonomiden siyasete sorunlar artarak katlanıyor. Yatırımcı önünü göremediğinden yatırım yapamıyor. Olan da vatandaşa oluyor”
AKAY BAŞARILAR DİLEDİ
Yaklaşık yarım saat süren ziyarette Başkan Akay, ziyareti nedeniyle İlhami Özcan Aygun’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Çerkezköy Belediyesi olarak çalışmaları hakkında da bilgi veren Akay “Belediye olarak plan ve programımız çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
“PROTOKOL İMZALAMAYA HAZIRIZ”
Ziyarette Veliköy’e bir fakülte kurulma çabası da konuşuldu. Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇEMYO Binası’nın arka alanında bulunan Belediye’ye ait 75 dönümlük alanı fakülte kurulmak şartıyla Namık Kemal Üniversitesi’ne devretmeye hazır olduklarını söyleyerek “Protokol yaparak, 75 dönüm alanı Üniversite’ye devredebiliriz. Ancak bunun için tek şartımız Veliköy’e fakülte kurulmasıdır” dedi. İlçelere fakülte kurulmasının önünde bir engel bulunmadığını kaydeden Akay “Veliköy’de mevcut alanda Meslek Yüksek Okulumuz bulunuyor. Öğrenciler, Karaağaç OSB sınırları içerisindeki yurtta kalıyorlar. Veliköy’e kurulacak bir fakülte hem Çerkezköy’ün hem de bölgenin çehresini değiştirecektir” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”
İlhami Özcan Aygun da Veliköy’e fakülte kazandırılması konusunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Milletvekili adayı İlhami Özcan Aygun ile beraberindeki partililer ziyaretin ardından Çerkezköy’de ziyaretlerini sürdürdüler.

Editör: TE Bilisim