Ulusal Gençlik Derneği dernek ziyaretlerine Tekirdağ Gümüşhaneliler ve Edirneliler Derneği ile devam etti.

“ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”


Ulusal Gençlik Derneği’nin ilk ziyareti Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne oldu. Ziyarette konuşan Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın, “Memleketimizin dört bir yanı da ayrı güzel. Gümüşhane de Karadeniz bölgemizde yer alan güzel bir şehrimiz. Biz neredeyse üç aylık bir süreç içersinde hiçbir inanç ve düşünce ayırt etmeksizin ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Birbirimizi daha yakından tanımak ve diyalogumuzu geliştirmek adına bir araya gelmek istedik. Bugün de sizlerle birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.

“HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TÜRKİYE OLMALI”


Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu da, “Çerkezköy’e gelen Gümüşhaneliler, Çerkezköy’de Gümüşhanelilerin nerede toplandığını ve nerede bir araya geldiğini biliyor. Bu derneğin çatısı memleketimizden gelen insanların bir bardak çay içeceği ve sığınacağı yer oluyor. Siyaset bazı şeylerin üstünde ama hangi düşünceden olursa olsun kimi desteklerse desteklesin her şeyin üstünde Türkiye olmalı. Türkiye’nin birlik ve beraberliği olmalı.”dedi.

RESİM TAKDİM EDİLDİ


Gerçekleşen ziyaret Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Darçın’ın Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hatipoğlu’na Atatürk resmi takdimi ile son buldu.

KAPIDA KARŞILADI


 Ulusal Gençlik Derneği’nin ikinci ziyaret adresi ise Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, Ulusal Gençlik Derneği yönetimini kapıda karşıladı. Aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı olan Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, “Diğer derneklere gerçekleştirdiğiniz ziyaretlerinizi basın ve sosyal medya üzerinden takip ediyoruz. Çerkezköy’de derneklerin alışık olmadığı bir şey bu gerçekleştirilen ziyaretler. Önemli bir iş gerçekleştiriyorsunuz. Bizleri de ziyaret etmenizden dolayı mutlu olduk.”dedi.

YURTTAŞLIK GÖREVİMİZDİR


Edirneliler Derneği ziyaretinde konuşan Ulusal Gençlik Derneği Başkanı Erdal Darçın “Yurdumuzun her kesiminden üyelerimiz var. Osmanlı’ya başkentlik yapmış, sevgi ve hoşgörüye sahip, Karaoğlan’ın kara gün dostu, Mustafa Kemal’in aydınlık yüzüdür Edirneliler. 1980 sonrasında Bülent Ecevit partisiyle kıl payı barajı aştığında İstanbul, Zonguldak ve Edirne’den milletvekili çıkarabilmişti. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde gördük ki; Türkiye’nin hangi bölgesinden olursa olsun hangi inançtan olursa olsun ortak noktamız var. Ecevit’ten sıfır terörle alınan ülkenin geldiği durum ortada. Birileri bu ülkeyi yaşanmaz hale getirmeye çalışıyor. Her zaman söylüyorum; askere gitmek kadar vergi vermek kadar ulusal birliğimize sahip çıkmak da yurttaşlık görevimizdir.”dedi.

Editör: TE Bilisim