2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren üniversite adayı gençler, Çerkezköy Belediyesi tarafından 23 Temmuz Cumartesi günü ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarı’na götürüldü.

Belediye Başkanı Vahap Akay, “Üniversite Tercih Fuarı için Çerkezköy Belediyesi tarafından kentimizin 3 farklı noktasından servis araçları kaldırıldı” dedi.

Üniversite adaylarının fuarda birçok üniversiteyi daha yakından tanıyabilme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Akay, “Adaylarımız burada, merak ettikleri tüm konuları stantlarda görevli akademik ve idari personellere sorarak kaynağından doğru bilgi alabilme ve bu bilgiler ışığında tutarlı tercihler yapabilme imkanı buldular” dedi ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarı gezisine katılan üniversite adayı gençler de, böyle bir etkinlikle kendilerine üniversiteleri daha yakından tanıma ve daha tutarlı tercih yapmalarına sağladığı katkı için Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler.  
 

Editör: TE Bilisim