Çerkezköy Bakış-Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 2. sınıf öğrencileri Firdevs Apa, Öykü Müminoğlu, Donika Ymeraj, İlke Özdemir, Elif Erdemir, Arda Dekçi, Melek Akay ve Salim Emir Paray etkinlik kapsamında Cumhuriyet Ortaokulunda bir araya geldi.


Okuldaki bir sınıfa bilimsel, spor ve doğa temalı resimler çizerek boyama yapan öğrencilere okul yönetimi teşekkür etti.


Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Dilber Akyüz, öğrencilerin proje kapsamında özverili bir şekilde okula gelerek çalıştığını belirtti.


Her sınıfa farklı temalarda çizimler yapıldığını ifade eden Akyüz, "Öğrencilerimiz o kadar mutlu oldular ki her hafta heyecanla ve 'Acaba bu hafta hangi sınıfa ne çizecekler ?' merakıyla beklediler. Okulumuzda böylesine bir çalışma yaptığınız için teşekkür ederiz." dedi.


Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda Donat Bacıoğlu da dersin amacının, öğretmen adaylarının toplumsal sorumluluk bilincini arttırmak ve toplumsal sorunların çözümünde işbirliği içinde gönüllü faaliyetlerde bulunarak toplum bilincini geliştirmek olduğunu belirtti.AA

Editör: TE Bilisim